Hvordan at undgå kønssygdomme

06/28/2011 by admin

Kønssygdomme - forkortelse for seksuelt overførte sygdomme - er de forskellige sygdomme, der overføres mellem mennesker udelukkende eller betydeligt gennem samleje. Kønssygdomme kan sendes gennem enhver form for samleje, og mellem heteroseksuelle og homoseksuelle partnere - er ingen immune over for at fange en STD. Fordi mange kønssygdomme kan ikke helbredes, og i virkeligheden, nogle er meget dødbringende, er truffet foranstaltninger til at hjælpe seksuelt aktive personer undgå kønssygdomme fra spredes til deres partnere, eller at beskytte sig mod at fange en. Det er ikke svært at undgå kønssygdomme, og tager kun viden og mindre indgreb for at forhindre seksuelt overførte sygdomme spredes yderligere. Hvis du ønsker at beskytte dig selv mod en infektion, Læs videre for at lære at undgå kønssygdomme:

Instruktioner

• Kend din Partners

En af de nemmeste måder at undgå kønssygdomme er ved at kende baggrunden for din partner. Naturligvis partnere kan og lyver, og i virkeligheden, måske ikke engang være klar over, at de er smittet på det tidspunkt, du sover med dem. For at undgå kønssygdomme, kun indgå i samleje med folk du kender og har tillid til, og bede om, at din partner testes før du har sex, så du kan begge ved, hvis de er smittet; tilbyder at gå få testet, selv hvis de afviser. Hvis de nægter stadig, ikke har sex med den pågældende person, plain og simple. Hvis du virkelig ønsker at forhindre seksuelt overførte sygdomme spredes yderligere, derefter behandle sex alvorligt og handle ansvarligt, og kræve det samme fra alle dine partnere.

• Brug altid beskyttelse

Selv hvis din partner ikke er inficeret, skal du altid bruge beskyttelse under sex for at undgå kønssygdomme. kondomer er den billigste, sikreste og nemmeste måde at reducere transmission af seksuelt overførte sygdomme. Mens kondomer ikke forhindre STDs 100%, kan ved hjælp af en latex kondom, hver gang du har sex alle være undgå kønssygdomme fra overføres i næsten alle tilfælde, når de anvendes korrekt. Aldrig røre din partner kondom, og sørg for du anvende korrekt-montering kondomer, der har ingen tårer eller pauser i dem til bedre undgå kønssygdomme fra overføres under samleje.

• Få testet regelmæssigt

For at undgå kønssygdomme sendes til dine partnere på dine vegne, og for din egen trivsel, bør du testes regelmæssigt for at se, hvis du er smittet med noget. Du kan bedst forhindre kønssygdomme, få testet før du indlede samleje med en ny partner, når du afslutter din seksuelle forhold med partneren, og når som helst du engagere sig i sex med en partner, der har sovet med andre mens du sover med dig. Mens test ikke kan forhindre STDs fra smitte dig, når du allerede har dem, kan vel vidende, at du er smittet forhindre STDs fra spredes til andre partnere af dig. Hvis du kan fange en seksuelt overført sygdom, meddele eventuelle partnere du har haft i fortiden for at forhindre seksuelt overførte sygdomme spredes af dem, og altid anmelde eventuelle nye partnere af din infektion, før du har sex med dem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com