Hvad er behandlingerne af leverkræft bunker under graviditet?

06/21/2011 by admin

Hvad er behandlingerne af leverkræft bunker under graviditet?

Leverkræft bunker, også kendt som hæmorider, er en fælles og smertefulde bivirkning af graviditet. De brændende og kløe fornemmelser knyttet til hæmorider kan gøre stående, siddende, eller selv om fastsættelse af utilpas. Hæmorider oftest gøre deres udseende i tredje trimester af en kvindes graviditet, når forstoppelse er typisk på dens ' værste og hvornår det øgede pres på endetarmen og mellemkødet er den mest betydningsfulde.

Betydning

Det anslås, at omkring en tredjedel af alle gravide kvinder lider af hæmorider på et tidspunkt under eller umiddelbart efter deres graviditet Selvom de aldrig har haft dem før undfangelsen. Den abdominal pres af baby, belaste under tarm bevægelser skyldes øget forstoppelse, og arbejdskraft er alle medvirkende faktorer til udviklingen af hæmorider. I et alvorligt tilfælde af hæmorider kan de betændte blodkar briste, hvilket resulterer i blødning.

Identifikation

Hæmorider er en slags åreknuder, der svulmer og kan rager gennem anus. De kan være intern, som er forårsaget af kontinuerlig cirkulationen af blod i venen, eller eksternt, som kan mærkes som en hård, hævede klump omkring endetarmen. Interne bunker kan genkendes af de lyse røde blodlegemer, der vises på toiletpapir eller i afføringen mens eksterne bunker er lavet af blod, der er størknet og kan nemt mærkes på ydersiden af endetarmen.

Typer

Kvinder, der lider af leverkræft bunker under graviditet bør tage sitz bade regelmæssigt til at lindre hævelse og kløe. Disse bade omfatter en lille mængde bagepulver og nok varmt vand til at dække balderne og bør vare ca 10-20 minutter til de mest effektiv lindring. Derudover anvender en pad gennemblødt i troldnød til anus og sidde på en ispose kan reducere hævelse og kløe. Ved hjælp af ren fingre forsigtigt skubbe ekstern bunker tilbage ind i anus kan også bidrage til at bringe nødhjælp.

Forebyggelse/løsning

Mens der er ingen kur mod hæmorider for dem, der lider af dem regelmæssigt, kan kvinder, der har hæmorider under graviditet mærke at de forsvinder efter fødslen. Undgå forstoppelse er en af de mest effektive metoder til forebyggelse af bunker. Gravide kvinder bør spise masser af fiber og drikke tilstrækkelige mængder vand hele hver dag at fremme regelmæssig tarm aktivitet. Derudover kan står eller sidder for meget forværre bunker. Også, gravide kvinder bør ikke løfte tunge ting og bør modtage behandling for en hoste umiddelbart at undgå yderligere pres og belaste der kan forekomme.

Advarsel

Gravide kvinder med symptomer på leverkræft bunker, der har øget deres daglige indtag af fiber og vand og har forsøgt uden held at finde lindring ved brug af sitz bade, witch hazel og køleelementer, kan kræve professionel indgreb af en licenseret heath sygeplejerske. I sjældne tilfælde, kan hemorrhoid symptomer være lig de andre betingelser eller sygdomme. En sundhedsperson skal høres, til at fastslå en korrekt diagnose og bestemme den sikreste og mest effektive behandling for deres tilstand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com