Bivirkninger af angst medicinering

06/26/2011 by admin

Medicin recept er en vigtig del af behandling for angst-relaterede lidelser såsom panikangst eller post-traumatisk stress disorder. Disse medikamenter regulere nogle af de fysiske symptomer forbundet med disse lidelser samt lette nogle af de psykiske symptomer, hvilket gør det nemmere at behandle samtaleterapi. Som med mange foreskrevne stoffer, der er nogle bivirkninger forbundet med almindeligt ordineret angst medicin.

Beta-blokkere

Beta-blokkere blokere de receptorer, der aktiverer adrenalin og noradrenalin i sindet. De er neurotransmittere, der er forbundet med angst eller stress i sindet. Niveauerne stige betydeligt, når kroppen går i "kamp eller flugt" situationer. Angst disorder patienter hjerne har tendens til at have øget niveauer af adrenalin og noradrenalin uafhængigt af om de er i lovligt stressende situationer. Dermed, nogle læger ordinere beta-blokkere sådan Lopressor for behandling. Nogle bivirkninger forbundet med disse medikamenter er hoste, sløret syn og kolde hænder. Mere alvorlige bivirkninger omfatter ekstremt kolde hænder og fødder og allergiske reaktioner på huden og hallucinationer.

SSRI

Serotonin er en neurotransmitter, der hjælper med at stimulere positiv stemning og glæde. Hvis serotonin-receptorer ikke fungerer korrekt, reabsorbs hjernen dem, hvilket medfører lavere niveauer. Ved at begrænse hjernens re-uptake, forbliver serotonin i hjernen længere. SSRI omfatte almindeligt brugte antidepression medicin såsom Celexa, Prozac, Lexapro, Zoloft og Paxil, der også anvendes som en anti-angst medicin. Side effects omfatter nedsat libido og for tidlig sædafgang. Ringen for ørerne, mundtørhed og søvnproblemer kan også forekomme.

Benzodiazepiner

Benzodiazepiner er en af de mere almindelige typer af medicin ordineret til angst disorder patienter. Disse medikamenter, som omfatter Xanax og Valium, interagere med kroppen ved at forbedre kapaciteter af GABA protein eller gamma - aminosmørsyre. Det er ansvarlig for at fremkalde afslapning følelser i muskler og nerver i kroppen. De har tendens til at fremme døsighed og i nogle tilfælde, en hypnotisk tilstand. Langsigtede bivirkninger kan omfatte afhængighed, hukommelsestab og endda depression. Andre effekter er forbundet med den medicin tilsigtede afslapning mål som dårlig motorik og sløret tale.

Azapirones

Azapirones er undertiden ordineret i stedet for benzodiazepiner, fordi de ikke er så vanedannende, og ikke forårsage sedation. De virker ved at stimulere serotonin-receptorer, forårsager mere produktion. De har imidlertid også den uønskede effekt af negativt at ændre dopamin receptorer. Bivirkninger forbundet med azpirones medicin såsom Buspar omfatter svimmelhed, kvalme og nervøsitet. Sløvhed og træthed er forbundet bivirkninger når Buspar afbrydes.

Afhængighed og tilbagetrækning

Afhængighed er en særlig bekymring for dem, der er foreskrevet i større doser af benzodiazepiner. Pludselig tilbagetrækning kan også bringe på uønskede bivirkninger. Disse symptomer omfatter Xanax, opkastning, søvnløshed og endda kramper. Selv med langsom tilbagetrækning, især med Valium, kan nogle bivirkninger forekomme som minimal stigninger af angst, irritabilitet, rystelser og dysfori.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com