Er Jiaogulan godt for dig?

03/08/2011 by admin

Jiaougulan, en te fra Thailand, er markedsført i USA af flere virksomheder. Det er også kendt som amachazuru, xiancao, eller af dens videnskabelige navn Gymnostemma pentaphyllum. Urten te stammer fra som er kendt i hele Asien. Jiaogulan betragtes af alternative sundhed praktiserende læger som et stof, som kroppen bruger til at hjælpe det forblive i balance.

Kommercielle produkter

Visse populære amerikanske vægttab blandinger indeholdende jiaogulan sammen med andre næringsstoffer hævder at have betydelige vægttab og humør-opløftende egenskaber. Imidlertid hævder kritikere, at disse produkter har ingen videnskabelige data til støtte for deres brug.

Potentielle

Der kan ikke være nok humane undersøgelser af virkningerne af jiaogulan, men foreløbig dyreforsøg er begyndt at vise nogle resultater. En 2009 undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet metoder og resultater i eksperimentel og klinisk farmakologi viste, at jiaogulan, hvis det indtages, sænket blodsukker i mus. Meget gamle urte afhandlinger foreslår at bruge jiaogulan som en hjælp til behandling af viral leversygdom. En indledende rotte undersøgelse rapporteret i tidsskriftet Ethnopharmacology viser i målinger af cellevækst og andre kemiske markører, at jiaogulan kan faktisk hjælpe lider af hepatitis. Humane undersøgelser, men ville være nødvendigt at bekræfte denne effekt.

Teorier/spekulation

I en undersøgelse udført på Otto von Guericke Universitet i Tyskland, var Gymnostemma vist sig at beskytte levende celler, der havde fået frataget ilt og blod sukker. Disse data tyder på, at Gymnostemma kunne være nyttigt som en behandling for medicinske tilstande, såsom tilstopning af arterier eller slagtilfælde.

Laboratoriet fordele

En undersøgelse udført for at bestemme optimal frostvejr for biologiske prøver på nordvest A & F Universitet i Kina, tyder på, at frie radikaler quenching evne til Gymnostemma-holdige medier var bedre beskytte live vævsprøver end medier, som ikke indeholder Gymnostemma.

Identifikation

Forskere ved Guanxi medicinske universitet i Kina har opdaget, at specifikke medicinske markører kan skelne Gymnostemma fra andre lægeplanter. Potentielle anvendelser af denne teknologi omfatter kvantificering af arbejdende kemikalier, at sikre produktets kvalitet og ægthed af lægeplanter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com