Naturlægemidler kolon Tablet terapi

03/15/2011 by admin

At vælge den rigtige type af kolon udrensning behandling bliver mere og mere udfordrende på grund af alle de nye behandlinger og produkter på markedet. Naturlægemidler tabletter, længe betragtet som ineffektive på kolon udrensning, gør et comeback, og efter år af kliniske forsøg, de er nu mere effektiv end nogensinde før.

Naturlægemidler tabletter

Når det kommer til udrensning kolon, er der mange forskellige behandlinger til rådighed. Den mest effektive behandling i hjemmet er en bentonit og psyllium ryste. Blandingen af to siv gennem systemet, snuppe alle indskud undervejs, men kan blive besværligt, da man skal forberede ryste tre til fire gange om dagen. Der er dog en nyere og næsten så effektiv behandling tilgængelig, der kun indebærer at tage en urtekosttilskud. Disse plantestoffer tabletter kan rense din kolon uden besværet med at blande ryster hele dagen.

Ilt-baserede tabletter

Der er mange virksomheder, staten, de har de bedste urte tabletter tilgængelig til at lindre din krop af dens affald og hjælpe dig tabe vægt, der har bygget i år. Fortalere for kolon udrensning sige dette affald kan skabe ravage på hele kroppen, forårsager sygdom og infektion. Den mest kendte kolon rense tabletter er ilt baseret. Ilt nedbryder det affald, der er bygget langs væggene i dit kolon og hovedsagelig flydende affald, så det kan være gået meget lettere.

Afføringsmiddel-baserede tabletter

Andre tabletter brug et afføringsmiddel som deres aktive ingrediens. Disse skal undgås, men fordi de faktisk ikke rense kolonet. Afføringsmiddel Blødgør din afføring, som er faktisk det værste for et kolon rense, som afføringen så ikke kan skrabe væggene i tyktarmen, når de passerer igennem. Ved hjælp af en afføringsmiddel kan også forårsage en afhængighed problem, hvor din kroppen mener den har brug for en afførende i orden for dig at overføre affald regelmæssigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com