Bivirkninger ved Canesten

03/04/2011 by admin

Canesten er en vaginal azol anvendes til behandling af gær infektioner i skeden. Medicinen virker ved at dræbe og forhindre vækst af svamp i skeden, hvilket igen fører til lindring af gær infektion symptomer. Som med de fleste vaginal medicin, der er visse bivirkninger forbundet med brugen af stoffet.

Almindelige bivirkninger

Nogle af disse bivirkninger omfatter mave og mavekramper, hovedpine, brændende og irritation af kønsdele og hududslæt. Mens disse anses for de mest almindelige bivirkninger forbundet med brugen af medicinen, påvirke de kun et lille antal brugere.

Alvorlige bivirkninger

Desværre, der er også en række alvorlige bivirkninger forbundet med at bruge Canesten. Nogle af disse bivirkninger omfatter nældefeber, vaginal afbrænding, vaginal kløe og decharge, nedsat sexlyst, svær irritation omkring påføringsstedet, allergisk reaktion og hævelse af vaginal læber. Disse bivirkninger er også meget sjældne og berører ikke et stort antal brugere.

Vigtige sikkerhedsinformationer

Hvis dine symptomer ikke er blevet bedre eller har forværret efter 7 dage, skal du kontakte din læge for en justerede behandlingsmetode. Vaginal medicin nogle gange komme ud af skeden under behandlingsforløbet, og det anbefales at bære en sanitære pad, indtil infektionen er gået fra din krop. For at rydde op infektionen og sikre, at det ikke vender tilbage, det anbefales at bære ren bomuld trusser på alle tidspunkter.

Brug

Brug altid denne medicin, præcis som det blev ordineret af lægen og aldrig i doser, der overstiger, hvad er blevet anbefalet på etiketten. Denne medicin administreres i fløde form og er indsat i skeden med en applikator. Brug altid medicinen for fuld løbet af behandling til at sikre, at infektionen helt har forladt området. Spørg din læge, hvis du er gravid før du begynder at bruge dette stof.

Advarsel

Hvis du oplever nogen af de ovenstående bivirkninger, straks kontakte din lokale læge.

Hvis en overdosis af Canesten er mistanke om, kontakte din lokale giftkontrolcenter og hovedet direkte til den nærmeste skadestue.

Canesten er beregnet til behandling af gær infektioner kun og bør aldrig bruges til en anden sygdomstilstand medmindre hertil af en læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com