Total Gym Elite Vs. Total Gym XL

05/19/2011 by admin

FitnessQuest gør den samlede Gym Elite og den samlede Gym XL, to fitness-maskiner, som fungerer efter samme grundlæggende mekanisme. Frem for at udnytte store vægt plader eller stang modstand teknologi, Total Gym Elite og XL bruge kabel og remskive stilken til at tillade motionister til at løfte en procentdel af deres egen kropsvægt. Modstand kan forhøjes eller nedsættes ved at justere hældning af platformen, og øvelserne er yderst skånsomme som platformen glider gnidningsløst frem og tilbage på maskinen. Total Gym eliten og den samlede Gym XL har nogle tekniske forskelle.

Dimensioner

Total Gym eliten og den samlede Gym XL er både 84 inches dyb, 40 inches i bredden og 83 inches høj.

Vægt begrænsninger

Mens den samlede Gym Elite kan rumme en bruger op til 275 pund, kan den samlede Gym XL støtte en bruger vægt på op til 400 pounds. Det har en masse at gøre med den overordnede strukturelle integritet af maskiner. Den samlede Gym XL, i modsætning til eliten, har en solid stålramme. Dette gør XL mere ideel til større, tungere atleter som fodboldspillere eller heavyweight boksers.

Funktioner

Ud over den øvelse maskine, selv kommer den samlede Gym Elite med en række funktioner. Disse omfatter en øvelse diagram, en instruktionsbog og ernæring guide, en instruktions video, en skum-grebet fleksibilitet bar, en træningsmåtte, et sæt af dip barer og en timeglas-formet glide bord eller platform. Den samlede Gym XL udvider på disse funktioner, og omfatter en længere, bredere glide bord med ekstra polstring og hoved støtte, et par af ankel manchetter, en ekstra træning video, en vandflaske indehaver, en platform for squats og forbedret detaljer i krom.

Øvelser

Den samlede Gym Elite lover 50 til 60 forskellige øvelser, der kan udføres, lige fra krøller og laterale pull nedture til bænk presser og abs øvelser.Der er seks niveauer af resistens med Elite, der påbegynder lør 4 procent af brugerens kropsvægt og NoGrp ud på 60 procent. Den samlede Gym XL lover mere end 60 øvelser, og har en modstand vifte af 10 procent til 50 procent af brugerens kropsvægt.

Forsamling

Mens den samlede Gym Elite kræver nogle mindre forsamling, den samlede Gym XL kommer fuldt samlet og kan anvendes, så snart den er taget ud af kassen.

Pris

Total Gym eliten er prismærket omkring $325, hvilket er betydeligt billigere end den samlede Gym XL, som sælger for mellem $1.400 og $1900. Der er også en nyudviklet motoriseret udgave af XL, som kan være lige så dyrt som $2.400.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com