Hvordan at få sundt hår som homøopatiske

03/16/2011 by admin

Sundt hår starter med sund hud og krop. Langsigtet sundt hår kan opnås ved at tage en hel-krops tilgang. Homøopati er defineret af Merriam-Webster ordbog som "et system af medicinsk praksis, der behandler en sygdom især af administrationen i minuttet doser af et middel, der ville i raske personer producerer symptomer ligner sygdommen." Når det kommer til hårpleje, kan homøopati bruges til behandling af sløvhed, kløende hovedbund, hårtab, tørhed, fedtethed og andre spørgsmål, der ofte opstår på grund af forkert hår og kropspleje. Bruge homøopati til at komme til roden af hårpleje problemer og finde den mest naturlige hele kroppen stien til sundt hår.

Instruktioner

• Fastslå årsagen til usundt hår. For eksempel, kunne hårtab være forbundet med stress. Dog kan ekstremt fedtet hår være et resultat af forkert kost. Tørt og sprødt hår kan være en kombination af forkert kost og manglende motion. Kedelig og slatne hår generelt stammer fra en kombination af alder, oprustning forårsaget af kemiske-laden plejeprodukter og varmeskader.

• Prøv en urte alternativ til adresse hår beskadiget fra tidligere adfærd. Hår, der er kedelig, sprødt, ledningsrod let eller kruset vil drage fordel af en balsam lavet af køkken hæfteklammer og fælles urter. Eddike virker som et hår skyl. Det vil fratage hår af oprustning, som forårsager sløvhed og forbedre konsistensen af grove hår. Eddike vil også genoprette pH balance og lindre en kløende hovedbund. Bland 1-2 spsk eddike med tre kopper vand og bruge som en sidste skylning. Apple cider eddike er den mest populære type bruges til håret skylles, selvom hvid eddike kan bruges som godt. Andre anvendelser omfatter balsam lavet af alle naturlige ingredienser fundet så tæt som kældermandens hylde. Mange mennesker har hørt om eller prøvet mayonnaise som en hårkur, men ikke som mange har prøvet avocado og æg. Avocado er rig på omega-fedtsyrer, som er især gavnligt for hår. Denne opskrift vil øge fugt og beroliger beskadiget hår. Mash et lille avocado og bland en æggeblomme. Påfør blandingen, masserer enderne, og lad hvile i 15 minutter før vask håret som sædvanligt.

• Nære kroppen. Kost rig på essentielle fedtsyrer, protein, B-vitaminer og spormineraler er alle en del af sund saftig hår. Generelt mangler hår, der er tørt og sprødt essentielle fedtsyrer, som kan findes i fisk, frø, nødder, oliven og avocado. Alle hårtyper drage fordel af silica, en kemisk forbindelse, der styrker hår skakter. Fødevarer rige på silica omfatter jordbær, ris, selleri, grønne bladgrøntsager som spinat og grønkål, hele korn havre, rabarber og salat. Dem med fedtet hår er generelt et resultat af enten en vitamin B-mangel eller en overdreven i fedtet fødevarer kost. Fødevarer rige på vitamin B omfatter nødder, æg og mejeriprodukter. Udtynding hår kan tages med proteinrige fødevarer såsom æg, nødder og magert kød, mens sojaprodukter vil stimulere ny vækst. For at passe til alle hårtyper, spise en kost rig på nødder, æg, grønne grøntsager, fisk, soja og mejeriprodukter og fuldkorn. Disse fødevarer vil hjælpe tilføje glans, fjerne olie og løse både hårtab og tynde eller sprødt hår.

• Øvelse. Dette er sandt, når det kommer til hårpleje samt. Omsætning er vigtigt for sunde hår. Stagnerende livsstilsvalg forhindre sundt kredsløb til kronen. Hjertet pumper blodet til hjernen uanset, men når pulsen er accelereret der er mere ilt i blodet. Hårsækkene, som er små porer fra hvilken hår skakter vokse, fordele ved dette iltet blod og er bedre i stand til at støtte sunde hår. Stress og alder vil vise sig i håret ved at gøre hår ser kedelig og frazzled. Motion forynger sind og krop, som til gengæld forynge hår. Nogle enkle øvelser til at øge omsætning og Reducer stress omfatter strækøvelser. Stå med fødderne skulder-bredde fra hinanden; mens de tager dybe indåndinger, bøje fra taljen til røre tæerne og holde til tre tæller før stående tilbage til udgangspositionen. En anden øvelse er en simpel hals rotation, som løsner halsen, frigiver stress og producerer et boost af omsætning, hvor det tæller.

• Yde langvarig pleje for sundt hår. Dette omfatter behandling af hår og hud med respekt. Det første skridt mod et sundt hår pleje regiment er regelmæssig trim. Hår skakter bliver delt på grund af alt fra vejret til valg af livsstil. En regelmæssig trim betyder, at få en trim hver tre, seks til otte uger. For dem, der forsøger at vokse hår lang, udskydes trim til hver 10 uger. Afpudsning hår vil imidlertid føre til sundere vækst. Efter regelmæssig trim er det vigtigt at vaske med en blid og mild shampoo. Når svømning i klor pool, vådt hår forud for at komme i vandet. Bruser vand vil pels håret akslerne og forhindre hår fra absorbere så meget klor. Også beskytter hår og hud fra de elementer, herunder sol, vind og ændre luftfugtighed.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com