Hvad påvirker skamlæber størrelse?

05/05/2010 by admin

Hvad påvirker skamlæber størrelse?

Skamlæber størrelse, størrelsen af de indre og ydre læber af vulva, varierer med hver kvinde unikke genetik. Kun i tilfælde af labial hypertrofi gør størrelse og længde bliver et stort problem.

Hvad er skamlæber?

"Skamlæber" refererer til læbe-lignende kvindelige kønsorganer ved indgangen til skeden. Der er to par læber: de store skamlæber (ydre) og små skamlæber (indvendig).

Hvad er for stor eller for langt?

Net læge, en UK medical website, citerer Dr. David Delvin, GP, der forsikrer læsere at trods kvinder bekymre sig om deres skamlæber størrelse ("for stor" eller "for langt"), de fleste tilfælde er helt normal. Han minder også læsere at nogle folks synspunkter af ordentlig skamlæber størrelse påvirkes af "vildledende pornoblade eller videoer," hvor den "heltinden vulva synes håbløst pæn og ryddelig."

Genetik: En primær årsag

Heather Corinna, forfatter til "S.E.X.: The All-du-Need-To-Know Progressive seksualitet Guide til får du gennem High School og College", og en rådgiver på cedertræ floden klinikker/Feminist Women's Health Center, hedder det, at "afvigelser ske, fordi vi ikke har alle de nøjagtige samme genetik, og heller ikke de samme hormonelle niveauer." Hun tilføjer også, at "vores skamlæber ikke er fuldt udviklet, når vi er født. ... De skifter i løbet af vores liv."

Labial hypertrofi

Center for unge kvinders sundhed, sponsoreret af children's Hospital i Boston, citere en undtagelse fra den normale varians: labial hypertrofi, som refererer til en unormal udvidelse af skamlæber. Mens den præcise årsag til denne tilstand er ukendt, er det ikke bragt over af onani eller seksuelt overførte sygdomme.

Genetik og Labial hypertrofi

EMedicine, sponsoreret af WebMD, mistænkte genetik som den primære årsag til labial hypertrofi, på grund af resultaterne fra en undersøgelse af identiske tvillinger med samme grad af labial hypertrofi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com