Naturlige migræne behandling

04/15/2011 by admin

Migræne er de værste former for hovedpine; Hvis du nogensinde har haft en så ved du at de virkelig kan ødelægge din dag. De kan vare i lang tid og levere pinefulde smerter. Som med mange lidelser, er det muligt at behandle dem naturligt, uden brug af lægemidler. Følgende er nogle helt naturlige måder at du kan lindre smerten af en migræne og arbejde for at slippe af med det helt.

Akupunktur

Denne ældgamle kinesiske behandling indebærer placeringen af nåle i trykpunkter på kroppen for at genoprette sundhed. Det vokser i popularitet som en behandling af migræne, som mange af trykpunkter i ansigtet og hovedet er kendt for at slippe af med dem, når korrekt stimuleret.

Massage

Lindre stress er en nem måde at slippe af med en migræne. Dette kan være svært at gøre på dit eget på grund af alle smerter en migræne årsager, så prøv at få en professionel massage. Stress vil flyde væk fra dig og din migræne vil sandsynligvis forsvinde.

Riboflavin

Dette vitamin er kendt for at forebygge migræne og mindske smerter forårsaget af dem, som det ses i en undersøgelse fra juli 2004 i europæiske Journal of Neurology. Tage 400 mg om dagen i supplement form eller gennem fødevarer som mælk, æg og ost for at få den bedste effekt.

Mørk, rolige steder

Gå ind i et mørkt og stille sted som dit værelse med alle lysene og blinds lukket. En migræne smerte er ofte forbundet med en følsomhed over for lys. Sidde eller hvile i et mørkt rum vil bidrage til at begrænse uden for stimuli, der kan forværre din migræneanfald.

Rød Hestehov

Denne ekstremt populære urt bruges til behandling af migræne og alle andre former for hovedpine. Det findes i te, pille og uddrag form og skal tages to gange om dagen, så længe migræne fortsætter. Ekstraktet blev brugt i en undersøgelse, der viste sig at være dens effektivitet, offentliggjort i Journal of Neurology.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com