Terapi for en brækket fod

04/16/2011 by admin

Med et brækket ben, der er mange forholdsregler du skal tage for at sikre det heler ordentligt, og du bliver nødt til at beskæftige sig med genskabe styrke og bevægelighed i området. Iført en støbt vil bidrage til at sikre, at Ben sets, men i mellemtiden, muskler og sener i området får svagere og stivere. Fysioterapi kan hjælpe med at helbrede og styrke din fod.

Healing

Når du har en brækket fod fastsat, bruger lægen generelt en støbt. Støbt begrænser dine bevægelser, som er at hjælpe med at holde dig fra igen sårede knoglen eller at holde det fra indstilling i en forkert position. Din fod og ankel vil holdes stiv for varigheden af tid du bære stemmer. Fordi du ikke bruger dine muskler i området, kan de blive svag. Du sandsynligvis bærer det meste af din vægt på din anden fod eller på krykker, ikke på benet med den skadede fod. Forskellige former for pauser og forskellige knogler i foden, kan have forskellige helbredende gange. Ligegyldigt hvilken slags ferie du havde, eller hvor mange, du vil ønsker at rehabilitere din fod og ankel området, når stemmer er blevet fjernet.

Fysioterapi

Professionel Fysioterapi er en god mulighed. Terapeuter vil finde den rigtige form og intensiteten af fysisk aktivitet for din specifikke skade, og de vil være i stand til at besvare eventuelle spørgsmål du har om den helbredende og rehabilitering proces. Men, nogle mennesker kan ikke råd til at deltage i fysioterapi sessioner, eller de har ikke tid til at gøre det på en regelmæssig basis. Der er flere aktiviteter, du kan gøre derhjemme, kan bidrage til at styrke din fod og genvinde mobiliteten i din fod og ankel samlinger.

Alfabet i luften

En af de nemmeste øvelser til at opnå fleksibilitet i området er at bruge din mund til at skrive tal eller alfabetet i luften. Dette kan gøres flere gange i løbet af dagen, for om fem eller 10 minutter. Du skal varme op på forhånd, ved at dreje din ankel langsomt og forsigtigt i begge retninger. Dette vil hjælpe dig med at vinde styrke og fleksibilitet uden at lægge for meget pres på området.

Motion Bands

Der er også mange typer af udøvelsen bands du kan købe i sundhed og fitness butikker eller stormagasiner. Disse elastisk-lignende bands kan fastgøres til foden, med anden siden kan knyttes til et dørhåndtag eller nogle andre robust objekt, og du kan forsigtigt trække på det med din mund, udspænding og styrkelse af området.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com