Hvordan at slippe af venøs insufficiens

04/21/2010 by admin

Venøs insufficiens er skader på venerne, som forhindrer blodet i at løbe tilbage til hjertet. Mennesker med venøs insufficiens kan opleve smerter og hævelse i benene fra væsker pooling i ekstremiteterne. Fedme, hjertesygdomme og en stillesiddende livsstil bidrager alt sammen til stand, i overensstemmelse med Cleveland Clinic. Du kan muligvis ikke helt slippe af med betingelsen, men du kan reducere symptomerne og forhindre yderligere skade på venerne.

Instruktioner

• Kontakt din læge for en recept for kompressionsstrømper. Kompressionsstrømper klemme venerne for at fremme blodtilførslen tilbage til hjertet.

• Sove med fødderne højere end dit hoved, så at tyngdekraften vil trække blodet tilbage til hjertet. Understøtter dine knæ og skinneben med puder eller hæve fodenden af sengen med mursten. Du kan også købe en justerbar seng og hæve foden ende.

• Få regelmæssig motion som spadsereture, at fremme blodgennemstrømning gennem venerne. Venerne stole på muskelsammentrækninger at vende tilbage blod til hjertet, efter Medline Plus.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com