Hvad er årsagerne til forholdet Stress?

04/21/2010 by admin

Hvad er årsagerne til forholdet Stress?

Lad os se det i øjnene, mange elementer tilføje stress til dit daglige liv. Nu tilføje en anden person til mix og du har lige fordoblet deres chancer for at opleve angst. Stress er noget, vi skal lære at håndtere. Hvis du tager dig tid til at identificere årsagerne, kan du starte på vej mod et mere sundt forhold med din partner.

Skylden spil

Som en forsvarsmekanisme finder vi det naturligt at undertiden bebrejde nogen ellers selv når vi er forkert. I et forhold, kan denne tendens være skadelig. Sådan opførsel kan være farlige for et ellers sundt forhold af to grunde. Først, det forhindrer dig i at tage et skridt tilbage og lære af erfaringerne. Det er vigtigt at være i stand til at acceptere situationen som feedback, hvilket betyder, at give dig selv et øjeblik til at indse, hvad enten du er en del af problemet. For det andet, det begrænser din visning af dine forhold med hensyn til bare "rigtige" og "forkert." Bebrejde din partner gør det sværere at acceptere din partner og alle hans eller hendes mangler.

Penge

Finanser er normalt de mest almindelige emne i argumenter mellem par. Mænd har en tendens til ikke spare for nødsituationer og tage flere finansielle risici. Kvinder se penge meget anderledes, da det er normalt en kilde til sikkerhed herfor. Kvinder er mere tilbøjelige til besparelse for dem uventet nødsituationer. Det er vigtigt at sætte sig ned sammen og diskutere dine fælles finansielle mål.

Sex og intimitet

Mangel på seksuel aktivitet vil helt sikkert være årsag til eller i mindst føje til en allerede stressende forhold. Du kan ikke dele din partner forventninger til intimitet. Årsagerne kan variere fra en mangel på tid til bare at være træt fra arbejde. Mænd og kvinder tilgang almindeligt til sex og intimitet med meget forskellige forventninger. Kommunikation er den vigtigste komponent i intimitet. I virkeligheden, har forskning vist, at fysisk intimitet er fantastisk til at lindre stress og angst.

Børn

Selv om du elsker dine børn, tager det ikke lang tid at indse, at kærlighed ikke er det eneste de behøver. Tålmodighed, tid og kreativitet er vigtigt ressourcer du skal trække på som forælder. Selv om det har dens belønninger, er det en 24-timers, trættende bestræbe sig på at være en forælder. Tilføje et job eller karriere på toppen, og det bliver stadig vanskeligere at finde tid til dig og din partner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com