Hvordan til at identificere Hepatitis C symptomer

04/19/2010 by admin

Hepatitis C er en potentielt dødbringende virus, og det er mere almindeligt end HIV. Endnu mange af de anslåede fire millioner amerikanere, der er smittet med hepatitis C er ikke engang klar over, de har virussen. Her er hvordan man kan identificere denne sygdom.

Instruktioner

Hvordan til at identificere Hepatitis C symptomer

• Vide, hvem er i fare. Hepatitis C kan være svært at identificere fordi smittede mennesker ofte ikke har symptomer. Høj risikogrupper omfatter hjemløse, indsatte, blødere, veteraner og I.V. stofmisbrugere. Nogen i disse grupper, der er bekymret for at blive smittet skal få testet af en læge.

• Lære at genkende de symptomer, som omfatter træthed, ledsmerter, ondt i maven, kløende hud, ømme muskler, mørk urin og gulsot. Det kan tage flere år for disse symptomer til overfladen.

• Være opmærksom på de langsigtede virkninger. Hepatitis C ødelægger gradvist leveren. Dette kan føre til skrumpelever, som er en ardannelse i leveren. En person, der udvikler skrumpelever kan opleve en rødme af håndflader, røde spidery venerne på ansigt, skuldre, og brystet, opsvulmet mave, ben og fødder, mental forvirring og hukommelsestab.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com