Hvordan til at gøre naturlige arbejdskraft induktion

04/23/2010 by admin

Hvordan til at gøre naturlige arbejdskraft induktion

Naturlige arbejdskraft induktion er typisk mere skånsom for mor og barn end en medicinsk induktion, som overmander kroppens naturlige evne til at gå ind i arbejdskraft. Med naturlige arbejdskraft induktorer, er kvindens krop opmuntret og bedt om at starte arbejdskraft, men ikke tvunget.

Stadig, naturlige arbejdskraft induktion skal anvendes kun med god grund, - sådan at man undgår en Pitocin induktion-- og ikke blot for bekvemmelighed. Her er nogle afprøvede og sande måder at gå ind i labor naturligvis.

Instruktioner

• Hjælpe livmoderhalsen at modnes og udviske, som kroppen vil gå ind i labor meget nemmere når livmoderhalsen er klar. Prostoglandins, dem, der produceres af kroppen og dem introduceret til livmoderhalsen, vil hjælpe det forberede arbejdskraft og levering af barnet.

Evening primrose olie kapsler kan indtages og anvendes til livmoderhalsen i løbet af dage og endda uger fører op til fuld sigt. Indsæt 2-3 kapsler som tæt på livmoderhalsen som muligt og ligge i 30 minutter eller længere for at tillade olie til pels livmoderhalsen.

• Gå og gøre squats for en time eller så flere gange om dagen når jeg forsøger at gøre dig selv går ind arbejdskraft. Motion af at gå og tyngdekraften under squats stimulerer livmoderen og er en blid men effektiv naturlige arbejdskraft induktion.

• Har sex for at hjælpe din krop gå ind i labor naturligvis. Dette vil både modnes livmoderhalsen (sædvæsken er meget høj i prostoglandins) og stimulere uteruskontraktioner, hvilket ofte vil udløse den ægte vare. Når de forsøger at komme ind på arbejdsmarkedet, gør dette så ofte som comfort tillader.

• Spis labor-inducerende fødevarer. Ananas menes at forbedre protoglandin produktion og modner livmoderhals som forberedelse til fødslen. Anekdotiske beviser tyder på, at spise en helt rå ananas kan hjælpe dig går ind arbejdskraft.

Aubergine Parmesan, har sandsynligvis på grund af dens basilikum og oregano indhold, også været forbundet med starter labor i fuldbårne graviditeter.

• Prøv brystvorte stimulation, enten manuelt eller med en elektrisk bryst pumpe, for at tilskynde din krop til at producere oxytocin, som stimulerer sammentrækninger. Stimulere til to minutter og vente tre stimulere i to minutter. Gentag dette mønster for omkring 20-30 minutter, men ikke længere hvis veerne kom alt for stærk eller for tæt på hinanden. Dette er en af de mest effektive naturlige arbejdskraft induktion metoder.

• Arbejde på trykpunkter bruges til naturlige arbejdskraft induktion. Let akupressur, gøres korrekt, kan bruges til at fremme udbrud af arbejdsmarkedet. Klemme og gnide i cirkelbevægelser gjorden mellem tommel- og pegefinger på hænderne. Også anvende fast tryk på punktet om fire finger længder over anklen på indersiden af benet.

Tips & advarsler

  • Se "Maternity Akupressur," nedenfor for en dybdegående guide til naturlige labor induktion gennem akupressur.
  • Bruge ricinusolie (2 TB taget i frugtsaft eller andre drikkevarer) til veer naturligvis kun som en sidste udvej, som side effekter er ofte ubehagelig.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com