Kost til børn med autisme

11/20/2013 by admin

Børn med autisme kan ikke spiser nok af de rigtige fødevarer til at få de fleste næringsstoffer fra deres kost. Og der er uenighed med hensyn til om begrænsning af visse fødevarer kan reducere anfald. Men forældre kan udforske brugen af kosttilskud og specielle diæter hjælpe holde autistiske børn sunde og muligvis reducere hyperaktivitet, aggressivitet, træthed og gastrisk spørgsmål.

Kosten udfordringer og kontroverser

Autistiske børn typisk tage medicin, der kan påvirke sult og fordøjelse. Par dette med adfærdsmæssige problemer, såsom at spise det samme igen og igen, og kost og ernæring blevet store spørgsmål. Forstoppelse er også et problem med mange af disse børn, fører til en kontroversiel teori at gluten og kasein ikke er godt fordøjet af personer med autisme. Gluten findes i korn, herunder hvede og havre, og kasein er fundet i mejeriprodukter.

Forskere på Mayo Clinic fortælle US News and World Report at børn med autisme "ikke har en højere forekomst af gastrointestinale problemer end andre børn." Men, autisme Society of America indsamlet data fra mere end 26.000 forældre, hvis svar angiver nogle kosten restriktioner lindre symptomer.

Faste Bruttoinvesteringer og SCD

Den glutenfri kasein-fri (faste Bruttoinvesteringer) kost og særlige Kulhydrat Diet (SCD) er de to mest ofte refererede spise programmer til forbedring af autisme symptomer. Hver indebærer, at fjerne bestemte fødevarer fra dit barns kost. Pasta, brød, kiks og korn er blot et par eksempler på gluten-rige fødevarer, der ikke er tilladt på de faste Bruttoinvesteringer kost. Derudover er mælkeprodukter, ost, is og mejeriprodukter off-grænser. SCD kræver en lidt større indsats--fjerner korn og alle komplekse sukker og stivelse fra kost undtagen frugt sukker og honning. Eksempler omfatter kartofler, bagværk, ketchup, sukker og slik.

Vitaminterapi

De interaktive autisme Netværksrapporter "mega-vitamin terapi" bruges af nogle forældre til autistiske børn. Ekstra doser af vitamin C og B6, sammen med essentielle fedtsyrer og magnesium, er fælles. To vigtige essentielle fedtsyrer--omega-3 og omega-6--betragtes som afgørende for hjernefunktion. IAN citerer forskning, der viser manglerne i omega-3 kan være forbundet med autisme, og ved hjælp af fiskeolie kosttilskud kan forbedre adfærd. Men forældre bør tjekke med deres børnelæger før tilføje kosttilskud eller øge vitamin doser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com