Hvordan til at tabe sig på maven, ved hjælp af hjem retsmidler

12/13/2013 by admin

Hvordan til at tabe sig på maven, ved hjælp af hjem retsmidler

Tabe omkring midsection er ikke et ualmindeligt ønske blandt mange amerikanere. Faktisk er der hele vægttab sytems, krop renser og træningsprogrammer skræddersyet omkring mål at tabe mave. Men før man investerer i crash kostvaner eller dyrt træningsudstyr, der er mange måder at tabe sig på maven, der kræver ingen store finansielle investeringer. Nedenfor er nogle gode tips.

Spise mere Protein

Statistikker har vist at kostvaner, der er højere proteinindhold og lavere i kulhydrater end FDAS madpyramide anbefaler kan resultere i vægttab mere målrettet mod maven, ifølge The fakta om Fitness. De anbefaler, spise protein med hvert måltid.

Spis mere Fiber

Mens det måske synes mærkeligt at sammenlægge hovedmasse hen til din kost, er fiber en fantastisk måde at mindske din appetit og rense kroppen af overskydende toksiner. En snack, der er højt fiberindhold, som et æble eller nogle klid korn, kan hjælpe dig med at holde fuld mellem måltiderne.

Kardiovaskulær Trænings

Ifølge Mayo Clinic, ikke kan du spot-reducere fedt på maven. Men tonet abs bliver synlige når kropsfedt er reduceret. Hjerte-kar-motion er en fantastisk måde at fremskynde stofskifte og brænde ekstra kalorier, at hjælpe med at reducere fedt på kroppen. Du kan gøre dette hjemme ved løb, jogging eller efter en aerobic video.

Styrketræning

Mens cardio er en god start, er at tabe sig omkring midsection stærkt fremskyndet af styrketræning. Styrketræning bygger og toner muskler, som igen brænde overskydende fedt på kroppen, især omkring midsection. Alt du skal bruge til vægt tog hjemme er lys hånd vægte eller selv tunge genstande som dåsemad. Du kan også gøre mave-toning øvelser som crunches, til at bygge og tone mavemusklerne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com