Pleje efter en Brok Reparation

11/14/2013 by admin

Ordentlig pleje efter en Brok Reparation vil bidrage til at minimere din ubehag. Ifølge American College of Surgeons, ordentlig pleje efter en brok reparation kirurgi vil tillade Reparationsproceduren heler ordentligt og minimere risikoen for en brok tilbagefald.

Smertebehandling

Din læge kan ordinere medicin til de første par dage så råde dig til at bruge over-the-counter smertestillende medicin efter behov.

Sovende

Siddende oprejst eller sovende i en hvilestol kan lindre smerten for at komme op og ned fra en liggende stilling for de første par nætter efter Brok Reparation.

Løft

Din læge kan råde dig til ikke udføre nogen løfte i de første to uger efter din Brok Reparation og at undgå tunge løft for seks til 10 uger.

At komme tilbage til arbejde

I mange tilfælde efter en brok reparation kirurgi, vil du være i stand til at vende tilbage til arbejdet inden for en til to uger. Hvis dit job kræver, at du til at udføre tungt arbejde, forlænges denne tidsramme.

Forebyggelse

Din læge kan råde dig til at træffe forebyggende foranstaltninger: at undgå hivning ophævelsen og trække eller skubbe af tunge genstande. Ifølge Mayo Clinic, bør du stoppe med at ryge for at minimere hoste og spiser en kost med højt fiberindhold at undgå forstoppelse.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com