Er glød pinde farlige?

05/17/2010 by admin

Er glød pinde farlige?

Glow sticks er generelt sikre, når de anvendes efter anvisningerne på deres pakker, men misbrug – såsom skære åbne en glød stick--er potentielt farligt. Nogle glød pinde indeholder glas, der kan forårsage skade, og kemikalier i pinde kan være skadelig ved indtagelse eller hvis de kommer i kontakt med øjnene.

Sikker glød Stick brug

Glow sticks er ikke alle ens, så det er vigtigt at læse pakken instruktioner beskriver, hvordan at aktivere dem. Alle glød pinde er designet til at bruges som selvstændig, forseglet glødende nyheder; de er ikke beregnet til at blive skåret åben eller anvendes på anden måde end som en glød stick. Kemikalier inde glød pinde interagere når du aktivere skær stokken ifølge pakke retninger. Til sidst, den glødende effekt dør ud og kan ikke genaktiveres.

Glas fare

Nogle typer af glød pinde holde kemikalier adskilt før aktivering af at have en af kemikalierne i et hætteglas inde i plast glød-stick røret. Når du klemme eller bøje glød stick, bryde du glas, tillader indre væsken blandes med væsken omkring hætteglas, forårsager den glødende reaktion. Hvis stokken er taget fra hinanden, dette glasskår kan medføre potentiel fare. Skårene er også lille og kan forårsage alvorlig skade ved indtagelse. Må ikke fortsætte bøjning eller folde en glød pind, når det allerede er aktiveret, som dette kan i sidste ende punktere den ydre plast.

Kemisk reaktion

Nogle af kemikalierne inde glød pinde er lav i toksicitet, men kan forårsage irritation af hud eller øjne. Børn eller kæledyr tygge på en glød stick kan ved et uheld bide igennem den ydre plast. Dibutylphthalat, fundet i nogle glød pinde, er ikke en større sundhedsrisiko, men kan irritere hud, øjne eller mund. Glow sticks med hætteglas inde indeholder en stærk version af hydrogenperoxid, phthalic ester og phenyl oxalat ester--nogen af disse kemikalier kan medføre irritation af hud, øjne, mund eller slimhinder. Skyl eller skylles ud områder udsat for kemikalier, glød-stick og kontakte en giftkontrolcenter Hvis stoffet indtages.

Plastic Shell

Plastic shell eller kroppen af skær stokken kan være farlige under visse omstændigheder. Undertiden Hvirvl børn glød pinde rundt i mørke til at nyde de lysdisplays. Twirling stokken for tæt på kan et andet barn resultere i øjenskader. Det kan være fristende at spille fange med en glød pind efter mørkets frembrud, men visuelle opfattelse kan være stærkt reduceret i begrænset belysning situationer, hvilket resulterer i en øjenskade. Tynde, fleksible glød pinde især udgøre en kvælningsrisiko, især hvis stokken er bøjet i halvdelen og sluges.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com