Atkins kost ulemper

03/10/2010 by admin

Som en af de første low-carb kostvaner på markedet kender du sikkert en (eller flere!) mennesker, der har forsøgt at bruge Dr. Atkins' diet plan for at tabe. Selv om Atkins-diæt kan helt sikkert resultere i betydelige vægttab hvis fulgte efter specifikationer, er det næppe en plan uden fejl. Da forewarned er forearmed, der er mulige negativer til at overveje, før man indlader sig på Atkins diæt.

Om Atkins-diæt

Atkins-diæt er inddelt i fire særskilte faser. Fase et varer to uger og er designet til at konvertere din krop fra carb-brænding til fedt-brænding mode. I løbet af denne tid forbruge ikke mere end 20 gram kulhydrater om dagen. Efter dette, du flytter ind i fase to, i hvilket tidsrum fordobler din carb grænse til 40g--opretholde denne fase, indtil du er kun flere pounds fra dit mål vægt. På dette punkt indtaster du fase tre, langsomt at øge din carb grænse, indtil du finder det punkt, hvor du kun taber ca et pund om ugen, at holde sig til denne total indtil du til sidst slå dit mål vægt. Endelig, i fase fire, du igen øge carbs, indtil du hverken at vinde eller tabe, forbliver på nuværende tidspunkt på ubestemt tid.

Kedelig mad valg

En væsentlig årsag til klagen af enkeltpersoner på Atkins diæt er at næsten alle lav-carb, højt fedtindhold fødevarer er forholdsvis kedelig. Som du vil spise lidt mere end almindeligt kød, ost og nødder, er smag en del af den kost, der savnet. Dette gælder især, når man tænker på at de fleste af dine foretrukne smagspræparater (fx, ketchup og steak sauce) er forbudt på grund af deres carb indhold, efterlader dig med lidt at se frem til at undtagen endeløse år af de samme smag.

Begrænset fødevarevalg

En af de primære kritik mod Atkins kosten er, at det giver lidt i vejen for valg af fødevarer. Som Atkins formodes for at være mere end en kost, men snarere en måde at leve på, ville det være mere fornuftigt, hvis du ikke blev forvist til at forbruge den samme håndfuld fødevarer igen og igen. Men desværre, carb-holdige fødevarer er mange, mens lav-carb fødevarer er få. Denne repetitiveness i både mad valg og fødevarer smag får mange til at afvige fra kosten på lang sigt, som selv krydderier vil til sidst blive rote, forårsager deres vægt tab mål til sidst bukker under for kedsomhed.

Sociale vanskeligheder

Et andet problem lidt af dem på Atkins diæt er af social udstødelse. De fleste sociale arrangementer (firmafester, fødselsdage, ferier) fokus på fødevarer - specifikt, carb-holdige fødevarer. Det er svært at følge en diæt, der er i modstrid med kulturelle normer, således at gøre en low-carb spise plan en af de mest psykisk torturous planer om at følge.

Mulige sundhedsmæssige problemer

Endelig, som skrevet, Atkins planen ikke diskriminere mellem de forskellige typer af fedt. Som overdrevent forbrug af mættet fedt er blevet forbundet med højere kolesteroltal og øget risiko for hjertesygdomme, kan vilkårlige overholdelse af planen resultere i langsigtede sundhedsmæssige problemer ned linjen. Der er ingen undersøgelser, der viser de langsigtede virkninger (dvs. over 10 år) af høj-fedt spise på enkeltpersoner, så være på vagt over for følgende Atkins som du måske trading kort sigt vægtkontrol for dine langsigtede sundhed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com