Over-the-Counter middel mod bændelorm hos mennesker

01/07/2014 by admin

Flere arter af bændelorm er i stand til at infesting menneskelige tarme uden at forårsage symptomer til at annoncere deres tilstedeværelse. En bændelorm er en flad, bånd-lignende parasit, der bruger kroge på hovedet til at vedhæfte til væggen i en human tarmen. Kroppen segmenter, kaldet proglottids, indeholder æg, brække af og rejse i hele den menneskelige krop. Bændelorm kan leve i den menneskelige krop i op til 30 år og kan vokse til at være 100 fod lang. Bændelorm er hermafroditter, har både mandlige og kvindelige reproduktive organer.

Vækstcyklus

En ko, gris, fisk eller menneske kan forbruge vand indeholdende bændelorm embryoner. Bændelorm embryoner er eventyrlysten og destruktive skabninger, der typisk ikke udvikler sig til voksne bændelorm. Embryoner bore gennem dyrets abdominal foring og Indtast blodbanen hvor de rejser til vigtige organer og muskler. Når de finder et hyggeligt hjem de encase sig selv i en væske sæk, kendt som en cyste, og forblive der indtil spist af en anden animalsk eller human. Dette er grunden til, at det er vigtigt at tilberede kød grundigt.

Symptomer

Et menneske, der har indtaget embryoner vil normalt ikke har nogen symptomer og embryonerne gå ubemærket indtil en obduktion er udført efter døden. Tilstedeværelsen af bændelorm embryoner med menneskelige organer og muskelvæv kan forårsage en infektion, kendt som cysticerosis. I nogle sjældne tilfælde inficere embryonerne det centrale nervesystem, forårsager neurocysticerosis, en fatal tilstand med symptomer på Neurologiske skader og beslaglæggelser.

Den lejlighedsvise bændelorm, der gør det til den menneskelige tarmen er i stand til udrugning og blive en fuldvoksen bændelorm. Hvis dette sker, kan der forekomme ubehag i maven, diarré, forstoppelse eller underernæring. Hovedløse bændelorm segmenter kan blive bemærket i toilettet efter en afføring eller på undertøj. På dette tidspunkt, er medicinsk behandling nødvendig.

Behandlinger

Selv om mange over-the-counter medicin er tilgængelige for kæledyr, er det bedst at besøge din læge, når du er klar du er inficeret med en fuldvoksen bændelorm. En over-the-counter naturlægemidler kolon rensnings kan medvirke til at reducere symptomer, men så længe worm's hoved er knyttet til din tarmvæggen, det vil fortsætte med at vokse og du fortsat oplever problemer.

På dette tidspunkt, er det meget sandsynligt, at du har bændelorm cyster i hele din krop. Din læge vil udføre en antistoftest for at identificere infektionen. Hvis du oplever neurologiske symptomer, kan cyster være placeret med en MR-scanning. To receptpligtig medicin, praziquantel og albendazol, er forpligtet til at befri kroppen af embryotic bændelorm cyster.

Forebyggelse

Forebyggelse er nøglen til at undgå bændelorm. Undgå utilstrækkeligt kød og fisk; Kokken på et minimum af 150 grader. Lamme kød og fisk for 12 til 24 timer før madlavning. Vask dine hænder før og efter håndtering af kød, spise og toiletbesøg. Hvis nogen i din husstand, herunder kæledyr, er blevet diagnosticeret som havende bændelorm, bør alle testes for dem.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com