Arbejde restriktioner på grund af halshvirvelsøjlen skader

01/08/2014 by admin

Rehabilitering af patienter, der har lidt halshvirvelsøjlen skader kræver mere end bare justere deres medicin og overvåge en hjemme træningsprogram. Læger sted normalt specifikke restriktioner på aktiviteten af patienter vender tilbage til arbejdsmarkedet, uanset om de har gennemgået kirurgi eller ej.

Jobbeskrivelser

Før læger kan anbefale arbejde restriktioner, bør patienter give klare jobbeskrivelser, at identificerer fysiske krav i arbejdet.

Vægt

Læger kan pålægge vægtrestriktioner for patienter vender tilbage til arbejdsmarkedet efter halshvirvelsøjlen skader. For eksempel, var en sygeplejerske i Iowa begrænset til at skubbe, trække eller løfte mindre end 10 pounds.

Gentagne Stress

Læger også rådgive patienter til at afbryde eller væsentligt begrænse gentagne bevægelser, såsom at nå, stretching og bøjning og især gentagne bevægelser med nakken.

Typer af arbejde

Arbejdstagere rådes til at undgå overhead og endda jordoverfladen arbejde, der kræver dem til at udvide deres halse.

Kropsstilling

Tilbagevenden til arbejde henstillinger fokuserer på betydningen af korrekt krop positioner. Arbejdstagere foran computeren stationer rådes til at sidde med korrekt kropsholdning og at variere længden af tid de blive siddende.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com