Adrenal udmattelse kost

01/13/2014 by admin

Adrenal udmattelse påvirker mange aspekter af livet. Det kan forårsage et betydeligt fald i livskvaliteten. Heldigvis er der ændringer i livsstil, der kan gøres, der kan drastisk forbedre adrenal funktion. En af disse er din kost.

Hvad er Adrenal udmattelse?

Binyrerne er to små kirtler placeret over nyrerne. Adrenal udmattelse betyder din binyrerne ikke arbejder på en optimal måde, som krænker frigivelse af omkring 50 hormoner, der regulerer kropslige processer.

Symptomer af Adrenal udmattelse

Nogle symptomer på adrenal udmattelse er manglende evne til at miste vægt, salt trang, søvnløshed, distraktion, faldt sexlyst og nedsat evne til at håndtere stress. Der er som regel et klart mønster når energi falder betydeligt midt på dagen. Fordi mange af disse symptomer kan være forårsaget af andre forhold, er det vigtigt at søge læge intervention og at udelukke andre mulige problemer. Arbejde med en læge, der har erfaring og viden om adrenal udmattelse.

Livsstilsændringer

Kostændringer er nødvendige for at adresse adrenal udmattelse. Men der er andre områder i livet hvor ændringer kan hjælpe. Lære afslapning færdigheder som meditation, systematisk muskelafslapning og dyb vejrtrækning. Finde, hvad der virker for dig. Bruge en rådgiver, ven eller slægtning, hvis du har brug for hjælp på dette område. Forsøge at finde måder til at Le mere, fordi det hjælper binyrerne. Få masser af søvn. Tage regelmæssige pauser i som du ligger ned. Spise regelmæssige måltider. Alle disse ændringer kan forbedre effektiviteten af binyrerne.

Kost for Adrenal funktion: kulhydrater

Den første kost ændring, der skal gøres er at mindske de kulhydrater du spiser. Ikke skære kulhydrater helt, men spiser kulhydrater der er fuldkorn. Undgå forarbejdede kulhydrater såsom pasta, ris og brød, der ikke er gjort af hele hvede. Når man spiser, par ethvert kulhydrat, protein. Proteiner findes i kød, nødder eller mælkeprodukter, eller en kombination af korn og bælgfrugter.

Kost for Adrenal funktion: fødevarer for at undgå

Der er nogle fødevarer og stoffer, der bør undgås for at sikre positive adrenal funktion, herunder koffein, trans og mættet fedt, chokolade, forarbejdet mad og junkfood.

Kost for Adrenal funktion: fødevarer for at tilføje

Din kost bør være fuld af grøntsager. Derudover er det ofte nyttigt at tage salt hver dag. Forbruge omkring en ottendedel af en teske på stigende og også en halv time før den laveste energi tid af dagen. Salt skal føjes til et glas vand. Bedre salte at bruge er havsalt eller Celtic salt. Sørg også for at have fedt ved hvert måltid. Vælg sunde olier såsom oliven, saflor eller nødder.

Arbejde med din læge

Ændre din kost, øge chancerne for latter, øver afslapning, motion og få masser af søvn er alle måder at adresse adrenal udmattelse. Hvis du mener, dette kan være et problem for dig, vil disse livsstil ændringer give dig lindring.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com