Anvendelser af Skinners Salve

04/15/2013 by admin

Anvendelser af Skinners Salve

Skinners salve foregiver at have en enorm mængde af anvendelser, herunder for forbrændinger, gigt, bihuler, vabler, lunge-overbelastning, insektbid og insekt Brod relief samt ar reduktion og blå mærker healing. Ingredienserne i denne salve (eucalyptus olie, fir needle olie, kamfer olie, methyl salicyclate, methol og petroleum), i alternativ medicin, hver hævdes at have en lang række anvendelser.

Eucalyptus olie

Eucalyptus olie er den olie, destilleret fra forskellige arter af eucalyptus træer, især arter Eucalyptus globulus, som giver cineole. Eucalyptus olie er anvendt medicinsk som en antiseptisk, bronkial, ømme muskler og anti-plak.

Fir Needle olie

Fir needle olie er klassificeret som en væsentlig. Det er fremstillet af de nåle, kegler og unge små grene sølv Ædelgran (Abies alba) gennem dampdestillation. Det bruges til luftvejssymptomer (sinus, influenza, bronkitis, forkølelse) og når til muskler, ondt.

Kamfer olie

Kamfer olie er olie destilleret fra stærkt duftende bark og trae af kamfer træet, et østasiatisk evergreen med videnskabelige navn Cinnamomum camphora.

Kamfer (en kulbrinte med en kemisk formel af C10H16) bruges til fremstilling af celluloid, sprængstoffer og plast og anvendes medicinsk som en (antisceptic i medicinske cremer.)

Methylsalicylat

Methylsalicylat er et behageligt duftende og klar væske med en kemisk formel af C8H8O3. Det kan findes naturligt i visse planter. Anvendelser af Methylsalicylat omfatter som en flavorant, som et smertestillende (smertelindring uden at banke nogen) og som en ingrediens i parfume.

Menthol krystaller

Menthol krystaller (Mentha arvensis) er en kemisk forbindelse fundet i Pebermynteolie med en mintsmag. Dens kemiske formel er CH3C6H9 (C3H7) OH. Anvendelser af mentol omfatter som en mild smertestillende og Methylsalicylat, parfume og som aroma.

Petrolatum Base

Vaselin (også kaldet, blandt andre navne, vaseline) er en næsten farveløs halvfaste lavet ved fraktioneret destillation af råolie. Medicinsk er det brugt som base for salve, som en beskyttende dressing, afførende og som en blødgørende (hud sutten).


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com