Hvor hen til ophold sunde For livet

04/16/2013 by admin

Opholder sig sunde er noget, de fleste mennesker ønsker at gøre, men det er ikke altid let og du er nødt til at uddanne dig selv og danne gode vaner til at gøre det. Der er mange forskellige ideer om, hvad det betyder at forblive sunde og eksperter har mange teorier. Det almindelige, raske mennesker del er deres dedikation til picking up sunde vaner og stikning til dem. Her er et par at leve af.

Instruktioner

• Motion regelmæssigt. Mennesker, der ikke lever en aktiv livsstil ofte frygter ordet motion og for nogle kan det være forvirrende. Nogle af de fælles spørgsmål er hvilken slags motion at gøre, hvor meget for at udøve, og hvad tid på dagen er bedst. Tommelfingerregel at følge er simpelthen udøve. Enhver øvelse, du gør der øger din puls på en given dag er bedre end ingen. Tricket er at starte med meget lette øvelser, især hvis det ikke er en del af din almindelige rutine. Prøv at gå en tur i tyve minutter om dagen for at starte. Efter en uge eller to, denne opgave vil virke lettere, og du kan afhente tempoet. Prøv at gå med en tre til fem pund håndvægt i hver hånd. Dette vil hjælpe med at opbygge muskel og fremskynde dit stofskifte. Hvis du holder med denne vane, inden længe vil du være jogging og kører. Centrale er at starte langsomt og let og bygge gradvist til en mere anstrengende træning og for en længere periode.

• Drik masser af vand. En tommelfingerregel er at drikke ca 64 ounces vand om dagen. Ideelt, men hvis du forsøger at tabe sig, du bør drikke lidt mere. Det anbefales at overveje din vægt i pounds, halveret dette nummer og så drikke at mange ounces vand. For eksempel, hvis du vejer 200 pounds, ville halvdelen af det være 100, så du bør prøve at drikke 100 ounces vand om dagen. Vand hjælper flush toksiner ud af dit system og mindre giftstoffer du har, bedre og mere energisk du føler. Det hjælper også, hvis du føler dig sløv og træt, da der kan være et tegn på dehydrering.

• Spiser en varieret kost. Du har hørt det igen og igen, og det synes simpelt nok, men overraskende, et stort antal mennesker spiser ikke sunde måltider. Masser af frugt og grøntsager er vigtige for opretholdelsen af en afbalanceret kost. Du har også brug for protein og calcium for at opretholde stærke knogler og muskler. En tommelfingerregel er, at hvis du forbereder et måltid, og det er kun en eller to farver (sige, gul,) du skal tilføje nogle sort til din mad. Tilføje nogle bladgrøntsager og andre farvede grøntsager til en sundere måltid. Også smide ud tanken om at spise tre store måltider om dagen og i stedet forsøge at spise mindre måltider flere gange om dagen. Dette kan øge dit stofskifte, fordi det har at være konstant arbejder og hjælper med at forbrænde fedt og kalorier hurtigere. Det er også en god idé at tage en multivitamin hver dag. Dette kan supplere manglen på essentielle næringsstoffer du ikke kan få fra din mad. Husk, at madpyramiden ikke var designet netop til at tage op plads; Det er en guide til at se hvor mange portioner, typer af fødevarer er nødvendige for at opretholde en sund kost.

• Begrænse alkoholforbrug og rygestop. Alle bør kende de advarsler, der kommer med rygning. Det kan forårsage flere typer af kræft og sygdomme samt skade mennesker omkring dig. Uanset hvor vanskeligt kan det virke, nogen kan stoppe med at ryge så længe du indstille din hjerne til at gøre det. Hvis du ikke gør en ærlig, komplet tilsagn til dig om det, vil ikke du lykkes, så være ærlig med dig selv om rygning. Også begrænse mængden af alkohol du forbruge. En lejlighedsvis glas vin kan faktisk fremme et godt helbred, men indtager flere briller en dag med vin eller andre alkoholholdige drikkevarer kan forårsage skader på leveren, blandt andre ting. Det kan også forårsage vægt gevinst, især hos kvinder, så begrænser dig selv så meget som muligt.

• Få en god nats søvn. Lettere sagt end gjort, især med hvor travlt alle synes at være, men at få en god nats søvn virkelig kan have gode fordele for din krop. Få seks til otte timer om natten er ideelt. Hvis du har problemer med at sove, forsøge at lægge sig ned og slappe af til at klare dit sind. Hvis dit sind er summende fra alt dag og stadig forsøger at fungere, vil du ikke kunne sove godt. Klare dit sind og glemme alt om i dag og i morgen, således at du kan hvile og være klar til hvad der kommer.

• Kontrollere din holdning. Generelt, for at holde din krop sund, dit sind skal være sund samt. Mennesker, der har positive holdninger og Livssyn oven på liv er mest sandsynligt at være i bedre helbred end en person, der har et problem med depression. Depression kan forårsage en mangel på energi og manglende interesse i at gøre ting, du behøver at gøre som spise sundt og udøvelse. Prøv at se den lyse side af livet og noget, der kommer med den.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com