Sikker urter for vandfordampningsapparater

04/20/2013 by admin

Sikker urter for vandfordampningsapparater

Når du bruger urter med en vaporizer, er det vigtigt at vælge en urt, der er ikke kun sikkert at indånde, men det er også gavnligt for dit helbred. Selv om en urt ikke kan være giftige indånding, kan visse urter være skadelige for helbredet eller skadelige for enkeltpersoner med visse medicinske tilstande eller allergi. Husk, at den bedste måde at bruge sikker urter for vandfordampningsapparater i æterisk olie form.

Ingefær

Ingefær er en fremragende dekongestant, der er sikre at bruge i vandfordampningsapparater. Indånde ingefær ved hjælp af en vaporizer får den til at fungere som en slimløsende, hvilket betyder, at det vil hjælpe kroppen udvise slim og slim.

Pebermynte

Pebermynte bruges ofte i vandfordampningsapparater, da det fungerer som en naturlig antiinfektiøs agent og hjælper også til at fjerne slim og slim tilknyttet hoved forkølelse og sinus infektioner. Pebermynte aroma kan også bidrage til at eliminere kvalme og skabe følelser af mental klarhed.

Salvie

Clary sage ofte fungerer på samme måde som pebermynte, men er et godt alternativ for personer, der ikke kan lide den stærke duft af pebermynte. Derudover har salvie beroligende egenskaber, hvilket gør det især godt for personer, der har problemer med vejrtrækning da det beroliger nervesystemet og hjælper en til at slappe af.

Lavendel

Hvis du oplever søvnløshed, har for meget stress eller sygdom, der påvirker din evne til at sove, lavendel er et godt valg til brug i en vaporizer. Lavendel fungerer også som en naturlig desinfektionsmiddel, så det hjælper at reducere bakterier i luften og krop. Men lavendel er meget kraftfuld og så skal bruges sparsomt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com