Diagnosticering af forskellige typer af kronisk Rhinitis

02/09/2013 by admin

Rhinitis kan have mange forskellige årsager, og det kan være akut eller kronisk. Mennesker, der lider af denne betingelse ofte føler trætte, har øre problemer og røde, rindende øjne.

Identifikation

Akut rhinitis består af opblussen af symptomer, der sidste kun et par dage ad gangen og er normalt forårsaget af en virus. Kronisk rhinitis består af symptomer, der vare måneder ad gangen og kan være forårsaget af allergi, strukturelle problemer eller lokalirriterende af den nasale passager.

Allergisk Rhinitis

Allergisk rhinitis er en kronisk tilstand, der kan forårsage symptomer året rundt. Denne type af rhinitis er ofte forårsaget af indendørs allergener såsom pet dander, støv eller mug.

Sæsonbetinget allergisk Rhinitis

Sæsonbetinget allergisk rhinitis (også kendt som høfeber) kan forårsage symptomer i flere uger eller måneder ad gangen. Denne kroniske tilstand er normalt forårsaget af en stigning i pollen niveau i luften.

Vasomotoriske Rhinitis

Vasomotoriske rhinitis er forårsaget af miljømæssige allergener såsom røg, luft forurening, smog og bil udstødning. Hvis du bor i et område, der har disse allergener, kan rhinitis blive kronisk.

Behandling

Undgå allergener og udløsere kan bidrage til at reducere symptomerne på kronisk rhinitis. Din læge kan ordinere steroid næsespray, antihistaminer og mundtlige steroider til at reducere dine symptomer; allergi skud kan bruges til at identificere allergener og øge din tolerance over for dem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com