Forholdet mellem Diabetes & Hypertension

02/07/2013 by admin

Fedme er et stigende problem i USA, blandt både børn og voksne. I næsten hver eneste stat 20 procent eller mere af de voksne kan klassificeres som overvægtige, og som et resultat mange personer lider af sundhedsmæssige problemer forbundet med vægt. Et sundhedsmæssigt problem, der ofte går hånd i hånd med fedme er diabetes, som berører mere end 20 millioner mennesker i USA. Der er en signifikant sammenhæng mellem denne sygdom og hypertension.

Definitioner

Diabetes er en sygdom, hvor kroppen ikke producerer nok insulin eller bliver insulin resistente. Det kan opstå som følge af anden sygdom, eller det kan udvikle sig over tid på grund af genetik eller dårlig kost. Forhøjet blodtryk er en tilstand, hvor blodet pres er høj. Det kan være forårsaget af genetik samt kost og stress. Hypertension er forbundet med betydelige sundhedsmæssige problemer såsom slagtilfælde og hjerteanfald.

Statistiske forhold

Statistisk set, er personer med diabetes en meget større risiko for at udvikle forhøjet blodtryk end personer, der ikke har diabetes. Hypertension er dobbelt så udbredt i dem med diabetes end i diabetiske individer.

Fysiske forhold/årsag

Det er teoretiseret, at diabetes øger risikoen for forhøjet blodtryk, fordi diabetes forårsager hyperinsulinemia. Denne tilstand øger mængden af natrium i kroppen absorberer. Det fremmer også stimulation af det sympatiske nervesystem. Dette menes at forårsage ændringer i blodkar struktur, der påvirker funktionen af hjerte og blodtryk. Vaskulære problemer, der opstår som følge af diabetes er gjort værre, når blodtrykket er forhøjet fra andre kilder såsom dårlig kost eller manglende motion.

Fedme

Metabolisme er relateret til fedme, som er relateret til diabetes, som er relateret til hypertension. At reducere din vægt kan ofte sænke blodtrykket. Denne sænkning af forhøjet blodtryk symptomer er forbundet med et fald i symptomerne på diabetes. En person kan således behandling af diabetes ved at behandle deres hypertension og vice versa.

Behandlinger

Der er flere måder at behandle forhøjet blodtryk og diabetes. Kost er langt den nemmeste. Spise en velafbalanceret kost lavt natriumindhold er gavnligt for reduktion af symptomer på begge betingelser. Både diabetes og forhøjet blodtryk kan behandles gennem medicin, så godt. Motion er også anbefales, da det påvirker stofskifte, der påvirker diabetes symptomer og resulterer i vægttab, der kan sænke blodtrykket niveauer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com