Effektive kryds fjernelse

01/10/2013 by admin

Når en flåter bider, det burrows det hoved ind i huden af værten, derefter feeds på blod. Mens de fleste flåtbid er uskadelige, kan nogle typer af flåter, såsom rådyr flåter og træ flåter, overføre sygdomme, herunder Rocky Mountain plettet feber og Lyme sygdom. Uanset risikoen, bør en kryds fjernes hurtigst muligt. At fjerne en skovflåt er en forholdsvis enkel procedure, og særlige lægehjælp er normalt ikke nødvendigt.

Kontrol for flåter

Tjek for flåter efter at være udenfor i nogen tid. Hos mennesker, kontrollere hovedbund, ører, hals og arme og underben for flåtbid. Børn er særligt modtagelige på bid, hvis de spiller i områder, som havnen flåter. Hunde, katte og andre kæledyr kan også være bidt af flåter og kan bringe dem i fra uden for på deres pels.

At fjerne en skovflåt

Hvis skovflåten ikke har bidt dig endnu, kan du fjerne det nemt med en væv. Hvis lederen af kryds er begravet i huden, fjerne det med et par spidse pincet af grådige lederen af kryds som tæt på huden som muligt, pas på ikke for at knuse den. Trække kryds, lige ud af huden med en fast, langsom og støt kraft. Kryds vil i sidste ende give slip. Vride eller vuggende kryds frem og tilbage for at fjerne det er ikke nødvendigt. Når markeringen er fjernet, skal du bruge sæbe og vand til at rense huden og anvende en aktuel desinfektionsmiddel.

Hvad ikke at gøre

Brug ikke en tændt kamp, Vaselin, flydende sæbe, finger neglelak eller polish remover, insektbekæmpende eller pesticider for at fjerne flåter. De er ikke effektive behandlinger og kan endda forværre kryds, hvilket gør situationen værre. Hvis en del af hovedet forbliver i huden efter kryds er fjernet, ikke panik. Det kan være fjernet, som om det var en splinter.

Når at få lægehjælp

Straks søge lægehjælp, hvis skovflåten har været i huden i mere end 24 timer, en udslæt af enhver slags forms, bid bliver inficeret, eller symptomer som hovedpine, feber, kulderystelser, træthed, muskel eller fælles smerte eller hals eller ryg stivhed forekommer.

Det er vigtigt at gemme de fjernede kryds i en forseglet beholder eller zip-top taske. Hvis symptomer på sygdom opstår senere, kan kryds være behov for afprøvning. Hvis ingen symptomer opstå inden for en måned, kan du bortskaffe kryds.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com