Hvorfor folk mister hukommelsen

01/26/2013 by admin

Når en person begynder at miste sin hukommelse, begynder han at miste de ting, der er vigtigst for dem. Han mister erindring af sentimentale øjeblikke, evnen til at identificere andre og, vigtigst, evnen til at identificere sig selv. Der er talrige årsager til hukommelsestab, og selv om forskerne har fundet måder at bremse det ned, er der stadig ingen absolut kur for den ødelæggende sygdom. Ifølge Mayo Clinic, er hukommelsestab blevet en accepteret kendsgerning i livet for mange voksne, særligt ældre.

Alzheimers

Den mest almindelige årsag til hukommelsestab er Alzheimers sygdom. Der er så mange som 4,5 millioner amerikanere lider af Alzheimers. Alzheimers sygdom opstår, når der er en naturlig degeneration af hjernen, som normalt sker over tid. Det nationale Institut for Aging, at Alzheimers er irreversibel, og ødelægger både hukommelse og tænkning. Selv om der er ingen kur for lidelsen, opdaget forskere fra Florida Alzheimer's Disease Research Center at drikke kaffe dagligt reducerer hukommelsestab i Alzheimers patienter. Bly forsker, Gary Arendash, ph.d., mener, at disse resultater kunne føre læger til at overveje koffein som en faktiske behandling for Alzheimers sygdom.

Head Trauma

En anden årsag til hukommelsestab er amnesi, som normalt er forårsaget af traumer til hjernen. Dem med hukommelsestab opleve hukommelsestab i stor skala, og glemme vigtige fakta, vigtige personer i deres liv og vigtige begivenheder. Forskere fra Washington University i St. Louis konstateret, at mennesker med hukommelsestab ikke kun glemme fortiden, de har svært ved at forestille sig fremtiden. Dette skyldes, at hvad der skete i fortiden er tæt bundet til hvordan personer ser deres fremtid.

Overvejelser

Nogle mennesker mister deres hukommelse på grund af alkoholisme, mindre kvæstelser i hovedet eller medicin. Heldigvis, disse typer af hukommelse tab betragtes som midlertidig og er vendbar. Dem, der lider af hukommelsestab på grund af alkoholisme opleve, hvad forskerne kalder Blackout fænomen, som er en særlig form for hukommelsestab forårsaget af drukkenskab. Blackout fænomen medfører at glemme, hvad der skete under et drikker binge.

Demens

Hukommelsestab kan også være forårsaget af demens. Demens findes overvejende hos ældre mennesker og påvirker deres sociale og intellektuelle evner. Hukommelsestab forårsaget af demens er normalt ledsaget af nedsat dømmekraft. Der er behandlinger for demens, der kan bremse eller mindske symptomerne.

Forebyggelse

Du kan tage skridt til at forhindre hukommelsestab af og holde din hjerne skarp. Disse omfatter være organiseret, socialisere regelmæssigt, udøver, opretholde en sund kost og engagere sig i aktiviteter, der hjælper med at holde dig mentalt aktiv. Krydsord, sudoku, spille et musikinstrument, og læse alle udøve hjernen og forebygge hukommelsestab.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com