Hånd handsker og sikkerhed

04/12/2010 by admin

Personlige værnemidler er en integreret del af opretholde sikkerheden på arbejdspladsen. Hånd sikkerhed er især kritisk i industrier, der kræver, at arbejdstagerne til at håndtere tunge maskiner og udstyr, som i konstruktion eller fremstilling.

Betydning

Hånd sikkerhed påvirker en persons evne til at udføre arbejde effektivt. Varme og kemiske forbrændinger, sår, afhuggede fingre og knuste eller knækkede knogler er hånd skader, der kan forbyde en person i at udføre sit arbejde. Som sådan skal medarbejdere sørge for at deres hænder beskyttes med passende handsker.

Typer

Den handske, der bruges, afhænger af det arbejde, der udføres. Medarbejdere i det medicinske felt, for eksempel, stole på latex eller ikke-latex gummihandsker til arbejde med patienter, mens bygningsarbejdere handsker er lavet af et tykt, holdbart materiale. Hånd handsker dækker kun hånd og albue længde handsker udvide op til albuen.

Funktioner

Nogle handsker har greb funktioner indbygget i håndfladerne, der forhindrer, at objekter fra glider ud af en medarbejders greb. Gribende handsker er ideelle til arbejdstagere, der håndterer kemikalier eller andre følsomme objekter. Handsker fås også med reflekterende materiale eller tape på dem for mennesker, der arbejder i mørke områder eller på nathold.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com