Sådan Stop flecainid

12/04/2012 by admin

Flecainid er en receptpligtig medicin anvendes primært til behandling af hjertebanken (unormale rytmer af hjertet) og atrieflimren (uregelmæssig hjerterytme). Klassificeret som lc arytmiske agent, er det ordineret under handelsnavne Almarytm, Apocard, Flecaine og Ecrinal. Selv om de mest almindelige bivirkninger af flecainid er milde, omfatter de sløret syn, svimmelhed og svimmelhed.

Instruktioner

• Ring din hjertespecialist at lade ham vide, at du er interesseret i at stoppe din behandling af flecainid.

• Give en liste over alle medicin du tager i øjeblikket, alle tidligere og nuværende medicinske tilstande du har samt grunden til hvorfor du ønsker at stoppe med at tage flecainid. Hvis dine grunde er relateret til bivirkninger, skal du sørge for at medtage, hvad disse bivirkninger er, når vi diskuterer alternative behandlinger med din læge.

• Hvis din læge godkender din anmodning, han vil sandsynligvis reducere din dosis af flecainid til ween du off stoffet. Det er ikke sundt at simpelthen stoppe med at tage din medicin, så sørg for at følge de relevante trin og tale med din læge om en lavere dosering og alternativ medicin til din tilstand.

Tips & advarsler

  • Gemme denne medicin væk fra varme og lys. Fugt og varme kan forårsage flecainid at være mindre effektiv, så sørg for at holde det ude af området badeværelse eller køkken vasken. Denne medicin virker korrekt, når der er en konstant forsyning af det i din blodbanen. Den bedste ting at gøre, mens at tage flecainid er at tage din doser regelmæssigt men 12 timer fra hinanden (morgen og aften).
  • Hvis du tager flecainid, være sikker på at gøre regelmæssige besøg hos din læge til at sikre denne medicin er i orden ordentligt. Det er nyttigt at bære en ID armbånd eller bære en kort, der angiver, at du tager flecainid. Lad din læge eller tandlæge vide du tager denne medicin før den tillader nogen operationer til at fortsætte. Stop ikke at tage flecainid pludselig; Check med din læge. Flecainid kan forværre kongestiv hjerteinsufficiens. Tale med din læge om alle dine sundhedsmæssige betingelser.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com