Bioidentical hormonbehandling efter overgangsalderen

12/10/2012 by admin

I overgangsalderen en kvindes æggestokke holde op med producere hormonet østrogen. Det er manglen på østrogen i hendes krop, der forårsager symptomer på overgangsalderen: hedeture, nattesved og vaginal tørhed er den mest almindelige.

I 1940 ' erne, forskere udviklet østrogen udskiftning produkter, der blev udråbt som universalmiddel for symptomer på overgangsalder. Årtier senere er vi stadig læring om farerne ved HRT, og kvinder søger sikrere metoder til at håndtere alle at overgangsalderen bringer.

Traditionelle hormonbehandling

I 1941 forskere udviklet og Food and Drug Administration godkendte, østrogen produkter til at erstatte de hormoner, som kvinder mister i overgangsalderen. Det var først i 1960 ' erne, men at emnet for overgangsalderen blev mere åben og farmaceutiske virksomheder oprettet vognen der næsten hver læge i verden ville hoppe.

I 1970 ' erne, blev østrogen udskiftning behandlingsformer forbundet med en stigning i livmoderkræft. Andre undersøgelser viste, at når kombineret med gestagen, syntetisk østrogen faktisk havde gavnlige aspekter. Tyve år senere, var Women's Health Initiative dannet og anklaget for forskning af hormonbehandling eller HRT. I 2002, forskningen viste en stigning i hjerteanfald, slagtilfælde og brystkræft hos kvinder, der tog HRT. Straks, forskningen stoppet og kvinder over hele verden stoppet med at tage deres hormon medicin.

Siden dengang er kvinder naturligt forvirret, hvor de skal henvende for lindring for deres menopausale symptomer. Nogle kvinder har valgt at gøre noget og bare leve med hedeture og andre symptomer. Andre har besluttet at prøve en mere naturlig tilgang: bioidentical hormoner udskiftning.

Hvad er Bioidentical hormoner?

Bioidentical hormoner er plantebaserede stoffer, der er identiske i kemisk struktur til kroppens naturlige østrogen. Estraderm, Alora, Estrace og Androgel er et par af de bioidentical hormoner tilgængelige. Disse produkter er FDA godkendt og reguleret.

Bioidentical hormonbehandling

Bioidentical hormonbehandling eller BHRT, har det samme mål som traditionelle HRT: til at lindre symptomerne på overgangsalderen. Forskellen mellem to er, at hormoner i BHRT, er custom-forværret for hver kvinde af en blanding apoteket på instruktion af en læge.

Modstandere til BHRT

BHRT er kommet under kontrol af flere grunde. Selv om de hormoner, der anvendes i disse terapier er FDA godkendt, er de sammensatte formler ikke. Ifølge Dr. Mary Gallenberg på Mayo Clinic, fordi bioidentical forbindelser ikke har været igennem strenge godkendelsesprocessen af FDA, ikke har de testet for renhed, potens eller sikkerhed. Hun bekymrer sig også om muligheden for produkterne bliver forurenet.

Forskere har udarbejdet sammenlignende data mellem traditionelle HRT og BHRT produkter. Nogle af resultaterne viser, at traditionelle hormon medicin (Premarin og Prempro) kan resultere i en lavere chance for kontraherende brystkræft end estradiol, en bioidentical hormone.

I en anden undersøgelse konstateret i Europa, forskere, at der er en ubetydelig variation i risikoen for brystkræft blandt kvinder, der tager enten form af hormon udskiftning. De har foreslået, at alle østrogener øger risikoen for brystkræft.

Fortalere for BHRT

Fortalere for BHRT påpege, at da bioidentical hormoner er identiske med dem, der har været til stede i vores krop for 50 millioner år, de har bevist sikker. Nogle hævder, at medicinalvirksomhederne er bag bestræbelserne på at afvise bioidentical hormoner som blot en anden dille, farlige og uprøvet. Traditionelle HRT har betydet store penge til den farmaceutiske industri, penge, at de ikke er ved at give slip på uden kamp.

I februar 2009 fremlagde Dr. Kent Holtorf, en berømt endokrinolog og ekspert i hormon udskiftning, resultaterne af en undersøgelse, der viste bioidentical hormoner er associeret med reducerede helbredsrisici i forhold til deres syntetiske modstykker. Resultaterne af hans forskning er offentliggjort i Post Graduate Medical Journal.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com