Hvad er en personlig manifest?

11/21/2012 by admin

Hvad er en personlig manifest?

En personlig manifest kan omfatte en enkelt idé, at du føler lidenskabeligt eller kan løse et væld af fagområder, koncepter eller ideer fortjener yderligere overvejelse. Skræddersy din manifest at fokusere på ét aspekt af dit liv som alle traditioner, ideer eller overbevisninger, at fodre din åndelige højborge eller praksis. Eller oprette forskellige generelle overskrifter, der aktiverer bredere udforskning--som familie, selvbevidsthed eller personlige relationer-- så afsætte lige tid og energi til alle spørgsmål.

Brainstorming idéer

En personlig manifest kræver, at dens skaberen brainstorme mange ideer, begreber og vinkler relevante for dagligdags. Være opmærksom på både kortsigtede og langsigtede muligheder for at sikre, at din erklæring dækker en bred vifte af spørgsmål. Hånd-skrive følelser og overbevisninger i en journal eller papir notesbog eller mundtligt formidle dine ideer ved hjælp af en stemme-kontrolleret skrive softwareprogram som Dragon, hvilke typer som du taler. Familie dynamik, traditioner og tanke systemer, spirituel tro og praksis, personlig vækst kategorier og uddannelsesmæssige eller karriere mål alle tilbyder rigelig brainstorming muligheder.

At udforske min tro

Når du har besluttet hvad emne, du ønsker at fokusere på for din manifest, der er afsat tid til at udforske disse overbevisninger i betydelig dybde. Bruge en kladde eller båndoptager til at fuldføre denne udforskning og tage noter at sikre fremtidige dybere analyse. Organisere dine tanker ved at oprette kategorier med overskrifter som "forældrenes indflydelse," "Fællesskabet operativsystemer" eller "naturlig personlighedstræk." Næste, Tilføj underområder i afsnittene større idé og gøre en anden pass analyse. En handy trick at bruge, når du ikke er sikker på, hvor man skal begynde analysefasen er at læse nyhedsoverskrifter eller artikler om emner, der gør du føler passioneret. Læs historier eller ledere, der tilbyder udtalelser overfor dem, du medfødt enig og udforske hvor din private overbevisninger skyldes at bedre forstå, hvem du er, og hvorfor du tror, den måde du gør.

At udtrykke min opdagelser

Når du har brainstormed forskellige ideer og analyseret hvorfor du føler, hvordan du føler om hvad du er kommet med, er at udtrykke dine opdagelser på en sammenhængende måde det næste skridt. Dette betragtes som kernen i en effektiv personlig manifest. Du skal sætte betydelig indsats og tankevirksomhed i hvordan du udtrykke dine ideer, overbevisninger og private følelser. Engagere læserne med din skriftligt af citerer en generel tro og derefter sikkerhedskopiere, med en personlig eksempel til at bevise din pointe. Hvis du er åben om hvem du er, og hvorfor du tror, hvad du gør, folk vil være mere tilbøjelige til at slappe af mens du læser din erklæring og gerne vil forbinde med dig.

At alt noget

Fokus, passion og et ønske om at dybere forstår sig selv drev mange betydningsfulde aspekter relateret til at formidle din personlige erklæring. Henlede din position folk tættere på emner og inspirere dem til at overveje synspunkter, emne eller begreber de tidligere betragtet som personligt uvigtige. Dine overbevisninger og ideer ved hjælp af intime eksempler specifikke til dig og dine erfaringer og lad læseren vide, hvordan dit liv var påvirket af disse omstændigheder. Ved at væve sammen ideer, der vedrører fleste med din individuelle overbevisninger om disse spørgsmål, aktiverer du folk at genkende fællestrækkene alle mennesker deler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com