Hvordan man ansøger om CareLink

11/26/2012 by admin

Hvordan man ansøger om CareLink

For folk i og omkring Bexar County, Texas, som ikke har sygeforsikring-- og hvem har brug for økonomisk støtte for at betale lægeregninger og omkostninger--kan CareLink være svaret. Carelink er en finansielle bistandsprogram for University Health System i San Antonio, Texas og tilstødende Fællesskaber i Bexar County. Carelink er til rådighed for kvalificeret beboere, givet visse økonomiske forudsætninger, og tilmelding består af kun et par hurtig og enkel trin. Ved hjælp af Carelink kunne meget vel hjælpe med den finansielle byrde af hospitalet og andre lægelige betalinger.

Instruktioner

• Bestemme om du og din familie er berettiget til programmet Carelink. For at kvalificere din hele husstandens indkomst skal ikke overstige 300 procent af Forbundsrepublikken fattigdom retningslinjer. CareLink etablerer et månedligt budget og betaling plan omkring din samlede husstandsindkomst. Din familie vil blive givet en praktiserende læge og får adgang til University Health System.

• Planlægge en aftale for CareLink tilmelding. Kalder dem på deres placering i San Antonio på (210) 358-3350 eller sende en e-mail på [email protected] En aftale med en CareLink repræsentant er nødvendige for tilmelding eller fornyelse formål. De fleste udnævnelse Centre er åbne i standard kontortid. Ansøgningsskemaer er også tilgængelige online.

• Give CareLink med mindst én form for identifikation for alle medlemmer af husstanden, der vil bruge tjenesten. Dette omfatter en førers licens, studiekort, pas eller amerikanske immigration kort. Alle identifikation skal være bragt tilmelding udnævnelse.

• Vis bevis for opholdstilladelse i Bexar County, Texas. Fordi CareLink er en tjeneste ydes udelukkende af University Health System, skal alle ansøgere og deres familier vise, at de er beboere i amtet. Relevante emner kunne omfatte en husstand bill, leasingaftale, en mad stempel brev eller et brev fra Kammeradvokaten. Dokumentet skal være dateret inden for de sidste 30 dage.

• Levering dokumentation løbende indtægter, dateret inden for de sidste 30 dage. CareLink skal ansøgeren dokumentere, at deres aktuelle bruttoindkomst opfylder, og overstiger ikke grænsen. Relevante dokumenter omfatter en check stub eller bank opgørelse, en komplet selvangivelse eller en løn verifikation form underskrevet af arbejdsgiveren. Nogen af disse dokumenter skal indeholde Ansøgerens fulde navn.

Tips & advarsler

  • Fordi CareLink forbeholder sig ret til at anmode om yderligere dokumenter, ville det være smart--hvis du har backup former for ID, bevis for opholdstilladelse, og bevis for indkomst--at bringe dem sammen til din udnævnelse for.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com