Beskrivelse af Neisseria Meningitis

09/21/2016 by admin

Kaldes "spinal meningitis", er meningitis en betændelse i membraner dækker rygmarv og hjerne, der skyldes enten en bakteriel eller viral infektion. En af de førende årsager til bakteriel meningitis er neisseria meningitidis.

Sværhedsgraden

Bakteriel meningitis resultater fra en af flere typer af bakterier. At vide, hvilke bakterier er til stede kan hjælpe med at bestemme behandlingsforløbet, som korrekt antibiotika kan standse sygdommen i at spredes. Venstre ubehandlet, bakteriel meningitis kan forårsage tab af hørelse, hjerneskade og indlæringsvanskeligheder.

Hvordan det breder sig

Form af meningitis forårsaget af neisseria meningitidis kan spredes fra person til person. Dem i risiko for at udvikle denne form af sygdommen, meningokok meningitis, fra en inficeret person omfatter dem, der bor i samme hus, deltage i børnehave eller skole med patienten, og enhver, der kan komme i kontakt med patientens mund.

Symptomer

Symptomer på bakteriel meningitis omfatter hovedpine, høj feber og en stiv nakke. Patienterne kan også opleve opkastning, kvalme, forvirring og træthed.

Forebyggelse

Betragtes som effektiv og sikker, kæmpe vaccinationer mange bakterielle infektioner, herunder neisseria meningitidis.

Vaccination mod Meningitis

Børn i alderen 11 til 18 er berettiget til vaccine mod meningokok konjugat. Den vaccine, kendt som Menactra er en af de rutinemæssige vaccinationer givet på årlige eftersyn for 11-12-årige.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com