Vil testosteron gøre øjenbryn hår vokse?

11/01/2013 by admin

Vil testosteron gøre øjenbryn hår vokse?

Testosteron er et hormon, der er kendt som en androgen. Det er produceret af testiklerne hos mænd og æggestokke hos kvinder. Det er også bruges overvejende i anabolske steroider som et middel til muskelopbygning masse. Ud over muskelvækst er testosteron ansvarlige for hårvækst på flere steder på kroppen.

Betydning

Testosteron er primært betragtes som et mandligt hormon. Ikke desto mindre, det spiller en betydelig rolle i modningsproces af begge køn. Hos mænd er det ansvarlig for kroppen karakteristika såsom testiklerne og øget brystmuskler. Men testosteron også gavner kvinder ved at styrke muskler og knogler og medvirkende til sexlyst (libido).

Misforståelser

Testosteron gør ikke øjenbryn hår vokse. Ifølge agenturet for giftige stoffer og sygdomme registreringsdatabasen steroider som testosteron "formindske vækstraten af øjenbryn, øjenvipper og hår på ekstremiteterne." I stedet, "testosteron vil generelt stimulere væksten af kønsbehåring og aksillær hår."

Effekter

Mens væksten af øjenbrynene forbliver upåvirket, spiller testosteron en rolle i hårvækst. Når puberteten hits, kroppen frigiver testosteron, som er ansvarlige for hårvækst, der generelt begynder i pubesområde og armhuler. Som testosteronniveauer fortsætte med at stige, kan hår begynde at dukke op i andre områder af kroppen, såsom hage, overlæbe, periferien af brystvorter og maven.

Tests

En person kan gennemgå en testosteron test for at kontrollere de nøjagtige niveauer af testosteron i hans krop. Dette gøres ved at trække en lille mængde af blod fra en vene. Blodet er derefter analyseret eksternt for at bestemme mængden af testosteron i blodet. Beløbet, der er målt i nanogram pr. deciliter (ng/dL). Ifølge National Library of Medicine er den gennemsnitlige mængde af testosteron 300 til 1.000 ng/dL for mænd og 20 til 80 ng/dL for kvinder. En nedsat mængde af testosteron kan tegne sig for symptomer som lavt niveau af pubeshår og forsinket pubertet. En øget mængde af testosteron kan indikere tilstedeværelsen af testikelkræft, ovarie sygdom, og fremmelig (tidligere end normalt) puberteten.

Hair Removal

Der er mange måder at tynde Buskede øjenbryn hår. Øjenbryn hår kan fjernes derhjemme med pincet eller saks. Men denne metode fjerner ikke permanent hår og kan være smertefulde. Elektrolyse er processen med at fjerne hår ved at administrere en elektrisk strøm. Elektrolyse er permanent og kan udføres af en professionel hår fjernelse klinik. En anden fast metode til hårfjerning er laser fjernelse, som ligesom elektrolyse, udføres strengt på professionel klinikker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com