Typer af Chemosynthetic bakterier

09/20/2016 by admin

Typer af Chemosynthetic bakterier

Chemosynthetic bakterier er en type af autotrofe organisme, en form for liv, der er afledt sin næring fra nonfood kilder. Anden typen af autotrof er den fotosyntetiske organisme, som omfatter de fleste planter og nogle former for bakterier. Fotosyntetiske organismer oprette næringsstoffer ved hjælp af lys. Chemosynthetic organismer bruger kemiske reaktioner for at konvertere uorganiske stoffer til næringsstoffer. De er beskrevet af typen af uorganiske molekyle, som de bruger som input til deres reaktioner.

Bakterier at bruge Metal ioner

Kemosyntese fungerer generelt ved at oxidere et uorganisk stof. Oxiderende betyder, at reaktionen tager elektroner fra den oxiderede molekyle. Elektroner gå til et andet molekyle at lette dens omdannelse til en anden sammensatte---for chemosynthetic bakterier, i organiske molekyler. Stammer af bakterier bruge jern, arsen, mangan og uran som deres kilder af elektroner, og de er identificeret ved det metal, de bruger.

Methanobacteria

Disse bakterier lever vådområder, områder høj i spildevand og tarm skrifter. De kombinerer kuldioxid og brint, hvilket frigør ilt at de skal leve og producerer metan som et biprodukt.

Svovlbakterier

Svovlbakterier findes dybt i havet. De første kolonier blev opdaget i nærheden af Galapagos-øerne omkring dybhavsfiskeri hydrotermiske væld. Hydrogensulfid strømmer fra de vulkanske ventilationskanaler, at skabe et miljø, som videnskabsfolk troede var ugæstfri for liv. Svovlbakterier, der lever der forvandle hydrogensulfid til svovl, samtidig med at de producerer organiske molekyler, som de bruger som næringsstoffer. Svovlbakterier findes også i kolde udsivninger i den Mexicanske Havbugt, hvor hydrogensulfid siver ud af sedimentet i havet med ingen ledsagende varme. I nærheden af kolde udsivninger findes svovlbakterier inde rørorme. Ormene absorbere hydrogensulfid og tragt det for bakterier, som igen producerer organiske molekyler, der tubeworm aktier.

Kvælstof bakterier

Disse chemosynthetic bakterier udfører reaktion, der involverer kvælstofforbindelser. Der er tre kategorier af kvælstof bakterier: nitrificerende, denitrifying og kvælstofbindende. Nitrificerende bakterier lever i jorden hvor ammoniak forbindelser findes. Ammoniak indeholder kvælstof og brint. Nogle bakterier bruge disse forbindelser til at oprette nitrit, en blanding af nitrogen og oxygen. Andre bakterier fortsætte processen, konvertering af nitrit til nitrat, forbindelser af kvælstof og ilt, som indeholder mere ilt end gøre nitrit, og hvilke planter kan absorbere gennem deres rodsystemer og bruge som næringsstoffer. Alle bakterier, der deltager i denne proces kaldes nitrificerende bakterier.

Denitrifying bakterier forarme jord, fordi de ødelægger de nitrat, der giver næringsstoffer for planterne. Disse bakterier får næring fra omdannelsen af nitrater i andre forbindelser, herunder kvælstof og nitrit, hvilke planter er i stand til at konvertere ind i molekyler, som de har brug for.

Bakterier, der lave kvælstof live i rødderne af visse planter, herunder bælgfrugter. De bliver atmosfærisk kvælstof til nitrat. Atmosfærisk kvælstof er et stabilt stof, så de reaktioner, som disse bakterier udfører er vanskelige at formere. Fritz Haber, en tysk kemiker, vandt Nobelprisen i kemi i 1918 for sin proces med fastsættelse af kvælstof kunstigt. Haber processen bruges til at skabe kommerciel gødning i en mekaniseret efterligning af hvad kvælstofbindende bakterier gør i bælgplanter rødder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com