Den bedste måde at starte en sund lav Carb kost

10/13/2013 by admin

Der er mange forskellige sorter af lav-carb diæter, fra Atkins' til Stillman til zonen. Hver enkelt, trods sin unikke karakteristika, begrænser mængden af kulhydrater i den daglige kost. Raffineret sukker og andre simple kulhydrater er begrænset eller elimineret, og forbruget af sunde kulhydrater, fedt og protein er opmuntret.For at lykkes på et sundt low-carb diæt er det vigtigt at starte med at se din læge. Fjern alle junkfood fra dit køkken og begynde at planlægge din første uge af måltider.

At se din læge

Når du har besluttet dig for en low-carb spise plan, tage det med din læge for evaluering. Vise hende slags fødevarer du agter at spise og hvad du planlægger at fjerne fra din kost. Dette vil tillade hende at afgøre, om planen er en sund én, og om du har brug for kosttilskud.

Rengøring din køkken

Når du starter en low-carb diæt, kan du finde, at du tørster high-carb junkfood, såsom chips, kager og is, som din krop kæmper for at tilpasse sig det nye regime. At fjerne disse high-carb fødevarer fra dit køkken, før du begynder vil gøre det lettere at modstå fristelsen.

Planlægning af dine måltider

Planlægning din måltider for den første uge, er herunder sunde snacks, en fantastisk måde at starte din low-carb diæt. Gå dagligvarer så at du har alle de ingredienser, du skal tilberede måltider du har planlagt. Genpåfyldning din pantry med sundt low-carb snacks såsom avocadoer, mandler eller rotisserie kylling fra deli afsnit af din købmand. At have et bredt udvalg af ernæringsrigtige fødevarer på side er en fantastisk måde at undgå sult og fristelse, som vil hjælpe dig føle sig tilfreds, når du begynder din sundt low-carb diæt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com