Hvordan til at behandle glaukom med Meditation

03/12/2014 by admin

Hvordan til at behandle glaukom med Meditation

Glaukom er en øjensygdom, som følge af høje intraokulært tryk. Højtryk, kan hvis venstre ubehandlet over en periode forårsage skader på synsnerven og blindhed. Der er mange typer af grøn stær og mange behandlinger, herunder kirurgi, medicin og dagligt øjendråber. Forskning tyder på, at stress kan gøre visse former for glaukom værre. Sammen med traditionelle medicinsk behandling for grøn stær, kan meditation hjælpe med at reducere stress. Læs videre for at lære at behandle glaukom med meditation.

Instruktioner

• Opdag de forskellige typer af meditationer og vælge en, der er rigtige for dig. Der er guidede meditationer, hvor du bliver hjulpet til at visualisere. Disse meditationer har en oplæser vejlede dig samt beroligende lyde. Vælg en meditation, der fokuserer på øjet for grøn stær. Der er også lyde fra naturen meditation bånd eller cd'er, beroligende instrumentalmusik og religiøse eller spirituelle meditationer.

• Find et behageligt sted for meditation. Mange mennesker vælger at meditere i deres hjem, mens andre foretrækker en gruppe meditation. Gør dig det behageligt, bære løsthængende tøj, slukke for telefoner og andre kilder til afbrydelser.

• Ligge eller sidde i en afslappet stilling. Begynde din meditation med flere dyb udrensning vejrtrækninger, efterfulgt af en spænde og frigivelse af muskler i kroppen. Dyb vejrtrækning og afslapning af muskler vil hjælpe dig med at få det fulde udbytte af meditation. Hvis du ikke bruger en guidet meditation, skal du visualisere dine øjne. Visualisere dyb healing finder sted og glaukom pres kommer i balance. Visualiser dig selv som rolige og stress fri; resterende måde, når meditationen er slut.

• Mediterer dagligt for at reducere stress i dit liv og fortsætte med at visualisere dine trykket i øjet som reduceret. Visualisere den høje intraokulært tryk af glaukom kommer i balance. Bruge meditation som kun en del af din behandling for grøn stær.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com