Virkninger af rygning på en foster

03/10/2014 by admin

Virkninger af rygning på en foster

En gravid kvinde, der ryger bør stoppe med at ryge så snart hun ved hun gonna have en baby. Cigaretrøg kan forårsage komplikationer til moderen under graviditeten og påvirker sundhed og udviklingen af fosteret.

Rygning og graviditet

Kvinder, der ryger er mere tilbøjelige til at opleve en graviditet, som opstår, når et befrugtet æg implantater sig til væggen i en æggeleder i stedet rejser til livmoderen.

Risiko for spontan abort

En kvinde, der ryger under graviditeten er en meget højere risiko for at få en abort end en ikke-ryger. Risikoen for en baby bliver født død er også højere blandt kvinder, der ryger under graviditeten.

Fostrets vækst

Rygning af gravide medfører en begrænsning af ilt og næringsstoffer til et foster. Denne begrænsning fører til babyer bliver født undervægtige, med alle de dermed forbundne risici med lav fødselsvægt spædbørn.

Kulilte

Når en gravid kvinde ryger, udsætter hun sin baby til skadelige niveauer af kulilte. Denne eksponering fører til en mangel på ilt i blodet og en overflod af røde blodlegemer. Overskydende røde blodlegemer kan forårsage blod af en baby bliver for tyk, og barnet kunne dø.

Skader på hjerne og nerver

Prænatal cigaretrygning kan forårsage nerve og hjerneskade til et foster. Spædbørn født af mødre, der røg kan have adfærdsmæssige og læring problemer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com