Parabener alternativer

06/08/2014 by admin

Parabener alternativer

For at beskytte kosmetik mod skimmel og bakterier, indeholder de fleste hår og makeup produkter på markedet i dag konserveringsmidler kaldet parabener. Mens parabener beskytter mod bakterier og svampe, har undersøgelser knyttet daglig eksponering for disse stoffer til en øget risiko for brystkræft kræft og endokrine problemer. Nu, mange kosmetiske producenter søger efter nye konserverende alternativer til parabener, der ikke synes at udgøre nogen væsentlig sundhedsrisiko.

Natrium hydroxymethylglycinat

Natrium hydroxymethylglycinat er et bredspektret konserveringsmiddel, der har bevist en effektiv erstatning for parbens i kosmetiske produkter. Det er lavet af glycin, en aminosyre, der ofte anvendes som kosttilskud og mave antacida. Fungere som et værn mod mug, gær og bakterier, virker natrium hydroxymethylglycinat på enhver pH-niveau og i sure betingelser. I tests, det har vist sig for at være en ikke-irriterende, ikke-giftige stof på huden og gør ingen skade til DNA. Alle disse faktorer gør natrium hydroxymethylglycinat et sikkert alternativ til parabener, der kan være lige så effektiv i at bevare kosmetik.

Naturlige konserveringsmidler

Mange kosmetik selskaber er nu ved at undersøge brugen af naturlige konserveringsmidler som æteriske olier og vitaminer i stedet for potentielt skadelige parabener. Ikke alene er nogle naturlige konserveringsmidler effektive antibakterielle stoffer, de er også i overensstemmelse med alle naturlige billedet, mange kosmetiske virksomheder disse dage forsøger at fremme. Visse vitaminer og essentielle olier, herunder vitamin E, tea tree olie og grape seed extract, kan bruges til at reducere bakterier. Æteriske olier og vitaminer kan kombineres med andre naturlige stoffer for at gøre for en effektiv konserveringsmiddel. En ulempe ved disse naturlige konserveringsmidler sammenlignet med parabener er, at de skal bruges i høje koncentrationer have en langsigtet anti-bakteriel effekt, hvilket kan medføre hudirritation.

Organiske syrer

I stigende grad, bliver organiske syrer brugt til at bevare kosmetiske produkter som ikke-farlige parabener erstatning. Organiske syrer er lavet af naturligt forekommende syre og salte. Deres un-dissocierede sure form gør organiske syrer en kraftfuld agent mod skimmelsvampe og gær, der ellers ville vokse i delvis flydende kosmetik såsom makeup og hårprodukter. En undersøgelse offentliggjort i kosmetik og toiletartikler Magazine fandt, at når parret med andre konserverende ingredienser, organiske syrer kan være effektiv i at bevare kosmetik og bevogtning mod bakterier.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com