HCG injektioner & slagtilfælde risici

02/18/2010 by admin

HCG injektioner & slagtilfælde risici

HCG-- eller human choriongonadotropin--er en speciel hormon oprettet under graviditet hos kvinder. Mens kontroversielle i naturen, i år er hormonet blevet manipuleret til hvor det kan injiceres i enkeltpersoner til at hjælpe dem tabe sig på meget lav slankekost. Men som med mange andre lavt kalorieindhold vægttab programmer, der er potentielle ulemper, såsom slagtilfælde og fejlernæring. At vide, hvad er sikkert at tage er altafgørende at tabe den rigtige måde.

Hvad er HCG?

Humant choriongonadotropin er et særlig glykoprotein hormon kvinders kroppe naturligvis oprette når de er gravide. Det er hendes kroppens måde at hjælpe en kvinde klare det kalorieindtag, som er naturligt kanaliseret til de embryo under udvikling under graviditeten. I realiteten hjælper det kvindens krop overleve på en yderst lav-kalorie diæt af mellem 500 og 800 kalorier om dagen, langt under Hvad er nødvendige for normale, sunde nulevende. HCG kan også påvirke kvindens generelle immunsystemet under graviditeten.

Bruger

Da HCG er et hormon, har været syntetisk blive gengivet i år og tilpasset til en bred vifte af anvendelser, lige fra kosttilskud i hormon-mangel enkeltpersoner til et vidundermiddel slags til at hjælpe folk tabe. Det kan også bruges til at fremkalde ægløsning samt testosteron. Det kan også bruges som en tumormarkør, selvom den mest almindelige brug af hormonet er fertilitet og vægttab.

Vægttab vidundermiddel

Mens lidt kontroversielt i den medicinske samfund, er HCG blevet fremmet i de seneste år som et vidundermiddel slags til at hjælpe enkeltpersoner tabe sig ved hjælp af en meget lav-kalorie diæt af mindre end 500 kalorier. Kravet er, at HCG hjælper en persons krop kaste fedt i stedet for lean muskel i perioden vægttab ved at gøre kroppen tror, det bærer et foster, således justering niveauer af kalorieindtag behov og måde kroppen forbrænder fedt normalt.

Mulige bivirkninger

Der er en række bivirkninger, som en person kan lide hvis tager HCG injektioner til vægttab, ikke mindst som er muligheden for et slagtilfælde. Blodpropper er en af de mere alvorlige bivirkninger, der kan skyldes brug af HCG injektioner og gå hånd i hånd med nældefeber og åndedrætsbesvær samt hævelse af ansigtet. Andre symptomer kan omfatte kvalme, opkastning, diarré og åndenød. Kontakt en læge straks, hvis du lider af nogen af disse symptomer, mens du bruger HCG injektioner.

Slagtilfælde risici

Et af problemerne med HCG injektion og kost er, at de 500 kalorier om dagen diæt foreskriver er langt mindre end hvad din krop skal fungere på et sundt niveau. Da du spiser kun 500 eller deromkring kalorier om dagen, får dine organer ikke deres nødvendige vitaminer. Blodgennemstrømningen er også begrænset, og manglen på vitaminer og mineraler kombineret med iskæmi (manglen blodgennemstrømning) kan forstyrre den normale omsætning til din hjerne. Derudover er HCG injektioner kendt for at forårsage blodpropper, som kan også føre til forekomsten af et slagtilfælde.

Lægens råd

Som med enhver form for vægttab program, er det vigtigt at konsultere en autoriseret læge før virksomheden nogen form for ekstremt lav-kalorie diæt. Der er en række bivirkninger af sulter din krop med sådan et lavt indtag af kalorier dagligt, ikke alle kan tilskrives HCG alene. Mens HCG har vist resultater i visse personer, som mange andre narkotika kan resultaterne variere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com