Hvad er anvendt sundhed informationsteknologi?

05/26/2014 by admin

Hvad er anvendt sundhed informationsteknologi?

Anvendt sundhed informationsteknologi er et felt, der omfatter medicinsk information opbevaring og behandling ved hjælp af system-analytiske værktøjer, der forbedrer forvaltningen kontrol og beslutningstagning. Det anvender computerteknologi i lagring og analyse af lægelige oplysninger.

Betydning

Der er et voksende behov for anvendt sundhed informationsteknologi, der giver mulighed for en mere effektiv standard levering af tjenesteydelser blandt sundhedspersonale. Det giver betydelig forbedring af som medicinske fagfolk er stand til at udveksle og behandle kommunikation i lægepraksis og forvaltning ved hjælp af computerteknologi.

Funktioner

Computerhardware og software der bruges med kommunikationsenheder for at danne et netværk, der indsamler og analyserer oplysninger og forbedrer medicinske procedurer på en praktisk måde. Det kan anvendes i forskellige sundhed miljøer såsom hospital, rehabilitering, primære sundhedstjeneste og almen lægepraksis.

Teknologier

Sundhed informationsteknologi bruger det teknologier såsom elektroniske patientjournaler, stregkoder, edb-udbyder ordreindtastning, radiofrekvensidentifikation, kliniske beslutningsstøttesystemer, automatiseret udlevering maskiner til medicin doser og billede arkivering og kommunikation systemer for radiologiske billeder. Det integrerer også elektronisk kommunikation, der er sikret og sikkert.

Effekter

Med en organiseret medicinsk procedure og oplysninger let tilgængelige gennem anvendt sundhed Informatik teknologi er sundhedspersonale købedygtig levere bedre patientpleje.

Potentielle

Avancement i computerteknologi helstøbt til det medicinske område åbner en vej til en mere effektiv forvaltning af patientjournaler gennem datamatisering, high-speed behandling af patientdata og oplysninger, og forbedring af tjenesteydelser leveret i den medicinske profession.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com