IC & allergi medicin

03/25/2010 by admin

IC & allergi medicin

Behandling af interstitiel cystitis primært involverer symptomkontrol. Nogle antihistaminer, der almindeligvis anvendes til behandling af allergi symptomer fordel mennesker lider af IC ved at reducere mast celle betændelse i blæren. Histamin i kroppen forårsager mast celle betændelse, og antihistaminer blokere denne handling.

Mastceller

Alle mennesker har mast celler i deres blærer. Grunde ikke vides at forskere, mennesker med IC tendens til at have et højere antal af sådanne celler fører dem til at være mere modtagelige for betændelse.

Allergi

Mange mennesker med IC lider forværring af symptomer eller nødblus af smerter i blæren og urin frekvens i tider, hvor folk typisk lider af sæsonbetinget allergi, såsom foråret.

Recept antihistamin

Lægerne ordinere ofte hydroxyzin, som har anti-angst egenskaber og en mild beroligende effekt samt evnen til at degranulate eller formindske mastceller, at reducere symptomer.

OTC antihistaminer

Nogle over-the-counter Antihistaminer arbejde for at reducere symptomer, såsom Loratadin og diphenhydramin. OTC allergi medicin indeholdende dekongestanter tendens til at forværre blæren symptomer.

Histamin blokkere

OTC histamin blokkere, såsom cimetidin og Ranitidin, arbejde for at reducere syre i mennesker, der lider af syre refluks og give gavnlige virkninger for nogle mennesker lider af IC.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com