Økonomiske virkninger af narkotikamisbrug

03/26/2010 by admin

Økonomiske virkninger af narkotikamisbrug

Stofmisbrug har økonomiske virkninger i to kategorier. En er udgifterne til offentlig og samfundet som helhed. Denne kategori har dokumenterede udgifter, som regeringen og dets agenturer sat på papir. Anden kategorien er effekten på den afhængige enkelte og hans familie og venner. Ingen kan sige med sikkerhed, hvad disse omkostninger kan faktisk være.

Grundlæggende

Baseret på oplysninger leveres til præsident Obamas overgang hold af direktør for National Institute on Drug Abuse, er halvt billioner dollars hvert år brugt på sundhedssektoren omkostninger, omkostninger i forbindelse med kriminalitet og tab af produktivitet.Institut direktør Dr. Nora Volkow relateret, at 25 procent af hver Medicare dollar og næsten 20 procent af hver Medicaid dollar brugt på narkotika afhængighed-relaterede sygdomme eller tilstande. Omkostningerne i forbindelse med narkotikamisbrug i USA er to gange omkostninger af nogen andre hjerne-påvirker sygdom.

Overvejelser

Ud over sundhedspleje er omkostninger ved stofmisbrug de omkostninger i forbindelse med kriminalitet. Siden 1985 hedder den nationale Institut for stofmisbrug at narkotika lovovertrædere tegner sig for 80 procent af Statsfængsel befolkningstilvækst siden 1985.Næsten har tre fjerdedele af dem fængslet brugt narkotika regelmæssigt i deres liv.

Personlige

I mange situationer er narkomaner ude af stand til at finde eller holde fast beskæftigelse, hvilket betyder, at misbrugeren skal enten finde en anden måde at betale for hendes vane eller vil være afhængig af andre, som venner eller familiemedlemmer til at hjælpe hende økonomisk.Hvis narkomanen er en familie på hans egen, kan han have til at søge offentlig hjælp bare at betale for husly og mad.På dette tidspunkt, narkomanen har ikke kun påvirket hende og dem, der bekymrer sig om hende, men hun er ophørt med at være en økonomisk produktive medlemmer af samfundet og i stedet må begynde at indpasses i alle offentlige og Fællesskabet bistandsprogrammer tilgængelige.

Forebyggelse/løsning

For at dæmme op for både den økonomiske virkning af narkotikamisbrug og at behandle en fysiologisk helbredstilstand, National Institute on Drug Abuse fortalere, afhængighed, som mange andre kroniske sygdomme, kan forebygges og med held behandlet.Forebyggelse af narkotikamisbrug er vigtigt for fremtiden for økonomien og den kunne-være narkoman. Dr. Volkow drejer sig om at hver $1 brugt på forebyggelse sparer $7 i udgifter til sundhedspleje og strafferet.Behandling af dem afhængige af er også af vital betydning. Igen, med henvisning til omkostningsbesparelser, Dr. Volkow fastslår, for hver $1 brugt på behandling, der er en $4 til $7 besparelser i strafferetsplejen omkostninger, en $3-$5 besparelser i akut pleje, blandt kvindelige narkomaner en $4 besparelser i offentlig bistand omkostninger og blandt mandlige narkomaner en $7 stigning i produktiviteten.

Ekspert indsigt

Mens udgifterne til forebyggelse og behandling af narkotikamisbrug er høj, vil ikke at gøre noget kun yderligere negative økonomiske konsekvenser narkotikamisbrug har på samfundet som helhed og på enkelte afhængige personer.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com