Sådan bruges Kryoterapi for kønsvorter

03/02/2013 by admin

Sådan bruges Kryoterapi for kønsvorter

Ingen skal fortælle dig, at kønsvorter er en grimme og undertiden ubehagelige hudlidelse. Heldigvis, Kryoterapi, eller brug af flydende kvælstof til at fryse og fjerne vorter, er en levedygtig og forholdsvis simpelt middel til at slippe af med vorter. Kryoterapi for kønsvorter Følg disse trin for at bruge.

Instruktioner

• Få en foreløbig undersøgelse. Før du bruger Kryoterapi på vorter en hudlæge skal se på vorter at se om de kan behandles med Kryoterapi, og mere vigtigere, hvis vorter ikke er et tegn på en mere alvorlig tilstand sådan som human papillomavirus (HPV).

• Brug flydende kvælstof. For at fryse hæld vorter en lille mængde af flydende kvælstof i en Styrofoam cup. Dyp en vatpind i kvælstof og derefter forsigtigt anvende kvælstof til vorte, uden at sprede det til upåvirket pletter på huden. Anvende kvælstof med to eller tre streger og stoppe for at se hvis vorter fryse.

• Tillad vorter at tø. Efter vorter tø for et par minutter at ansøge igen nitrogen til vorter at fryse dem igen. Vorter skal vise en svag misfarvning, der først vil have tendens til rødme og irritation. En mild mængden af smerte og ubehag kan forventes, men alvorlige smerter angiver, at noget kan være forkert og burde blive overværet af en læge.

• Forbinding vorter og vente på dem til at falde ned. Mængden af tid, der kræves for vorter til at falde ned kan variere meget, men du kan forvente noget mellem én og tre uger. Tillad vorter falder af på deres egne og ikke hakke på dem eller forsøge at afskære dem.

• Se en læge. Det er vigtigt at fortsætte med at se en læge om vorter, da Kryoterapi på kønsvorter kun fjerner vorter. Det helbrede ikke HPV eller andre alvorlige tilstand, som kan have forårsaget vorter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com