Sådan Cope med en frygt for hajer

03/12/2013 by admin

Sådan Cope med en frygt for hajer

Hvis du er bange for disse glas-eyed skabninger af dybet, er du ikke alene. Den menneskelige frygt for hajer er forankret i naturlige overlevelsesinstinkt. Nogle tilskrive endda mytiske attributter til hajer, siger, at de kan leve tusindvis af år eller tror rent menneskeligt. Filmene "Kæber" spillede denne idé med haj tegn, der syntes at være at foregribe eller spottende menneskers tanker og handlinger. Men lad ikke denne naturlige frygt stoppe dig fra at gå i vandet på alle. Der er måder, hvorpå du kan moderere en fobi at forblive aktive på trods af at være bange fjollet.

Instruktioner

• Find klart vand til at svømme i. Start ud i vandkanten eller lukkede vandveje hvor du kan se hvad der er omkring dig, og føler sig overbevist om, at intet lurer i nærheden. Et godt sæt beskyttelsesbriller til undervands vision er også en god idé.

• Få tilsagn fra andre. Lad folk uden en haj fobi "talk you down" lidt. De kan rimelighed forklare dig hvad din reelle chancer for hajangreb er, uanset hvor mange gange du lige har set nogen få splittet på skærmen.

• Skub din grænser gradvis, ved at gå til større puljer eller organer af vand, eller tilbringe tid vade og reflektere over din frygt og usikkerhed. Denne gang kan være terapeutisk på mange måder, så du kan tænke på dine haj fobi og hvad der ellers kommer til at tænke.

• Ikke tvinge dig selv. Prøv at undgå at blive overtalt af en "hård-kærlighed" filosofi eller tanken om, at frygt er at blive overvældet af pludselige fordybelse. Selv om i sjældne tilfælde, kan du komme dryp med adrenalin, denne taktik vil sandsynligvis give bagslag.

• Være rimelig. En af de bedste måder ikke at være bange for hajer er at tage alle rimelige forholdsregler er opført af sikkerhedspersonale eller i guidebøger. Ved din vandveje, og hvor man kan undgå at tiltrække de oceangående rovdyr. Bevæbnet med oplysninger, kan du flyde let, vel vidende, du ikke er i en "haj zone."


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com