Sjældne symptomer på hjertesygdomme

03/05/2010 by admin

Hjertesygdom findes i mange former, herunder sygdom i blodkarrene, arytmier, strukturelle defekter i hjertet, infektioner i hjertet og ventil lidelser, som kan føre til livstruende komplikationer herunder blodprop i hjertet, hjertestop, hjertesvigt, aneurisme og slagtilfælde. Selv om mange mennesker genkende de mere almindelige symptomer på hjertesygdomme såsom brystsmerter, hurtige hjerteslag og træthed, mindre almindelige symptomer kan opstå tidligere og anerkendelse kan føre til hurtigere og mere succesrig behandling i nogle mennesker.

Ændringer i udseende

Ændringer i fysiske udseende er sjældne symptomer på hjertesygdomme, ifølge det nationale hjerte lunge og Blood Institute. En manglende blodgennemstrømning kan forårsage problemer med fingernegle, tånegle og kropsbehåring og kan resultere i udtynding eller tab af hår og negle. Nedskæringer eller sår på den nederste del af kroppen, især fødderne, kan ikke helbrede godt eller let blive smittet på grund af hjertesygdom.

Vejrtrækningsproblemer

Vejrtrækningsproblemer kan være sjældne symptomer på visse typer af hjertesygdomme, ifølge Mayo Clinic. Åndedrætsbesvær mens drikke fra en flaske eller sygepleje kan være et symptom på hjertet mangler til stede ved fødslen i babyer. At være forpustet, mens hvile er en sjælden symptom på andre typer af hjertesygdomme og kan være et tegn på betydelige skader eller fejl i hjertet.

Muskellidelser

Ifølge det nationale hjerte lunge og Blood Institute, kan muskel-problemer være sjældne symptomer på hjertesygdomme. Problemer med at kontrollere bevægelser under fysisk aktivitet kan være et symptom på hjertesygdom, især sygdom i de perifere arterier. Pludselige eller stærk kramper i musklerne i underbenene, som er en tilstand kaldet claudicatio, er en anden sjælden symptom på hjerte sygdom, der rammer de perifere arterier.

Neurologiske problemer

Visse neurologiske problemer kan være sjældne symptomer på hjertesygdomme, ifølge Mayo Clinic. Besvimelse uden advarsel er en neurologisk bekymring, der kan være en sjælden symptom på hjertesygdom. Sygdom i halspulsåren kan forårsage neurologiske problemer herunder forvirring, lammelse og dårlig koordinering, ifølge det nationale hjerte lunge og Blood Institute.

Hudproblemer

Ændringer og problemer med huden er sjældne symptomer på hjertesygdomme, ifølge det nationale hjerte lunge og Blood Institute. Mennesker med hjertesygdomme kan have en blå farve på deres hud, som omtales af lægerne som cyanose, på grund af dårlig blodcirkulation. Sygdom i arterierne kan også resultere i en arm eller ben bliver varmere at røre end den anden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com