Bad Detox opsuger

02/28/2010 by admin

Badning til at afgifte kroppen kan gøres med urter, salte eller visse æteriske olier. Kroppen detoxifies naturligt og løbende gennem leveren, nyrer, lymfeknuder og huden. Huden er det største organ i kroppen og detoxifies gennem sveden. Den ældgamle tradition af iblødsætning i kurbade eller varme kilder skyldes delvis, at de har afgiftende egenskaber.

Historie

Badning for sundhedsmæssige fordele har været en del af mange kulturer: japansk, russisk, tyrkisk, Muslim, romerske, græske og egyptiske kulturer har alle brugt badning til at øge skønhed og øge sundhed. Mineraler i visse naturlige vulkanske varme kilder har været kendt for at give brugere sundhedsmæssige fordele siden oldtiden. Svovl er et sådant element, der har nu bevist, for at støtte i afgiftning samt ledsmerter og stivhed.

Fakta

Badning til afgiftning formål er baseret på tanken om, at vi frigiver toksiner delvis gennem huden. Ved badning i ingefær, for eksempel, fremkalde vi en sved, der fremskynder en naturlig kropsfunktion. Epsom salte er magnesium sulfat. Magnesium er nyttigt for at lette trætte muskler, mens sulfater har vist sig for at fjerne giftstoffer fra kroppen. Badning i Epsom salte kan trække toksiner fra kroppen mens lindre trætte muskler, ifølge Rådets Epsom salte. Døde hav salte har vist sig for at indeholde sulfater og kan også lindre muskelsmerter samtidig med at fjerne giftstoffer. En anden afgiftende bad er den traditionelle japanske bad ved hjælp af tang, som siges at fjerne toksiner og blødgøre og forskønne huden.

Funktioner

Det vigtigste element i ethvert afgiftende bad er sved. Disse bade er normalt mellem 20 til 30 minutter i varmt vand og ikke længere. Badet bør være så varmt som kan tolereres og badende skal bo i for kun den angivne tid. Efter badet, skal badende ligge ned, overdækket og give kroppen til at svede ud toksiner. Den Svedende proces kan tage timer at afslutte og kan forlade badende følelse svage. Normalt, følger dyb søvn en afgiftende bad.

Fordele

Disse bade har været brugt i århundreder til at befri kroppen af sygdom og helbrede influenza og forkølelse symptomer. Ifølge Rådet Epsom salte vil sulfat i Epsom salte skylle giftstoffer, som kan forbedre optagelsen af næringsstoffer, hjælper form fælles proteiner, hjernen væv og mucin proteiner og hjælp til at forhindre eller lindre migræne hovedpine. Iblødsætning i ingefær, bortset fra inducerende sved på panden til støtte i afgiftning, kan også freshen ånde, lindre hovedpine og hjælper kampen kolde og influenzasymptomer.

Opskrift

Her er en grundlæggende opskrift til en ingefær og Epsom salte detox bad. Tilføje ca 3 kopper revet ingefær og ½ kop Epsom salte til et varmt bad. Afgiftende fordel, kan du vælge at tilføje 5 dråber af røgelse og 2 dråber rose æterisk olie til badet. Æteriske olier som røgelse, rose, cypress, citron og sort peber siges at have afgiftende egenskaber. Bad i 20 minutter i det varme vand, og derefter flytte til et stille rum, hvor du kan ligge, pakket i håndklæder, i mindst 1 time.

Overvejelser

Hot afgiftende bade kan fremkalde en følelse af svimmelhed, hovedpine eller endda kvalme. Forblive ikke i badet hvis du begynder at føle sig utilpas. Dit første bad kan være korte, 10 minutter eller mindre. Ingefær kan irritere huden, hvis for meget er brugt. Start med det beløb, der er foreslået, eller hvis du har følsom hud, begynder med mindre. Stop dit bad, hvis enhver hudirritation begynder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com